Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is benyomjátok folyamatosan...

Ti is benyomjátok folyamatosan a féket a pirosnál?

Figyelt kérdés
De ha nem emelkedőn állnak akkor is. Én tanulóként sosem csináltam, nem is mondta az oktatóm hogy kellene.Mivel mindenki így csinálja én is rászoktattam magam csak annyiban rossz hogy mindig le kell ugranom a fékről és sokkal lasabban tudok így indulni.
2019. nov. 13. 18:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Van auto-hold a kocsiban, úgyhogy nem nyomom.
2019. nov. 13. 20:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor van értelme a kéziféknek, ha nem sík úton állsz és egyébként elgurulna.
2019. nov. 13. 20:14
 13/28 Beviz Elek ***** válasza:
71%
Mindig nyomom a féket a pirosnál. Előfordulhat hogy olyan lassan elgurul az autó hogy észre sem veszed
2019. nov. 13. 20:21
 14/28 anonim ***** válasza:
Engem még soha nem zavart az előttem álló féklámpája. Legalábbis semmivel nem jobban, mint bármi más vezetés közben fellépő körülmény. Az első fényszórók sokkal zavaróbbak, mégsem nyomja le őket senki értelemszerűen.
2019. nov. 13. 20:32
 15/28 anonim ***** válasza:

Már nem emlékszem hogy tanították nekem majd' 20 éve. A kialakult gyakorlat nálam a következő: Nem állok végig a piros alatt a fékpedálon, csak akkor ha érzem, hogy valamerre gurulna az autó. Egyébként csak üresbe tett váltóval állok, a lábaim a padlón.

Ha nagyon meredek a terep, akkor inkább az elektromos kéziféket húzom be. Ahogy indulok, automatikusan old, nem kell foglalkozni vele és egy centit nem gurul vissza az autó, lehet gyorsan indulni vele emelkedőn is.

2019. nov. 13. 21:32
 16/28 anonim ***** válasza:
36%
Manuális autónál nem, mondjuk eddig automatát nem vezettem, de ott biztos nyomnám, nem huzogatnám a váltót. Zebrán amikor átengedek valakit akkor tövig nyomom a féket és a kézit is behúzom, nehogy valaki belém jöjjön és nekivágódjak a gyalogosnak, volt olyan is, hogy forgalmas helyen kisgyerekeket óvisokat engedtem át és akkor még a kormányt is jobbra fordítom ha löknek akkor padkára lökjenek és ne előre. -túl sok autóbalesetes videót láttam-.
2019. nov. 14. 00:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig így vàrakozok, kévetel akkor ha sokàig várakozom. Pl:sorompónàl.

Nem tudom miért, így szoktam meg.

Miért kell leugrani a fékről?

Lehet szépen csúsztatni is.

2019. nov. 14. 02:42
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
# 16 Értem a miértjét a dolognak, de egy csúcsforgalomban elég munkás lehet neked autót vezetni, ha minden alkalommal amikor forgalmi okok miatt meg kell állnod, behuzigálod a kéziféket és kitekered a kormányt azzal az indokkal, hogy mi van ha beléd jönnek.
2019. nov. 14. 07:28
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Automatám van, szóval igen, nyomom végig a féket pirosnál
2019. nov. 14. 07:37
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor ezekszerint a többségnek automata váltós autója lehet a városban azért nyomják csak a féket. Lehet hogy akkor azért is indulnak el olyan gyorsan a zöldnél de inkább már a narancssárgánál. Egyébként fontolgatom a városi használatra az automata autót csak sokan lebeszélnek róla mert drága javítása. Nem hinném hogy sokkal drágább lenne mint egy LUK kuplung szett lendkerékkel.
2019. nov. 14. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!