Folyamatosan világít a kocsin a féklámpa. Gyujtással együtt jön alapból a világítás, de a féklámpa is világít, mind a 3. Gyujtás nélkül, amikor nem égnek a lámpák, akkor normálisan működik ahogy kell.2008 Audi A4 Mit nézzek rajt?
Figyelt kérdés
Amit néztem: jó égők vannak a hátsólámpákban
komfort elektronika cserélve, hiba maradt
Hátsó lámpák leválsaztva, hiba marad
féklámpa kapcsolóról vezeték lehúzva, világítással világít a fék!!
2019. szept. 23. 06:31
1/8 anonim válasza:
A féklámpa jeladóra tippelek, valószínű be van ragadva. Az hogy pontosan hol található az autóban passzolom, én elvinném villamosságishoz hogy nézze át.
2/8 anonim válasza:
Féklámpakapcsoló, a fékpedál fölött.
3/8 A kérdező kommentje:
Féklámpa kapcsoló cserélve, a hiba marad..
vezeték lehúzva a kapcsolóról, akkor is világít a fék..a világítással együtt
Alap dolgok ellenőrizve, égő, kapcsolók, vezeték lámpa, komfort elektronika cserélve, de semmi változás..
2019. szept. 23. 08:32
4/8 anonim válasza:
AZt kell megnézni hogy melyik világitással ég a féklámpa, valószínű hogy annak a vezetékjével össze ér a féklámpa vezetéke.
5/8 anonim válasza:
Akkor valami nyomi beleerőltetett egy 21 wattos izzót a 21/5-ös helyére.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldódott a probléma :-)
2019. szept. 25. 06:51
7/8 anonim válasza:
Nekem hasonló a probléma!
Ford fiesta 2004 ha felkapcsolom a világítást a három féklámpa folyamatosan világít.
Világítás nélkül viszont nem világít. Ha fékezek jelez jól látható viszont világítás felkapcsolva akkor folyamatosan ég és nem látják hátulról ha fékezek.
8/8 norbee94 válasza:
Szia. Nekem is hasonló problémám van, meg tudnád mondani mi oldotta meg a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!