Robogóra hogyan lehetne féklámpát bekötni? Mely lámpák jók erre?
Figyelt kérdés
Kymco Agility 50cc 4T, 2-3000Ft-ot költenék lámpára majd szervízben felszerelnék.2018. máj. 17. 18:59
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok elmaradva, de nem kötelező tartozéka egy ilyen járműnek a féklámpa?
3/7 anonim válasza:
#1 és #2 !
Döbbenetes ez a műszaki tudás, amit néha a "segítő" csapat felmutat.
NEM KÖTELEZŐ segédmotoros kerékpárra a féklámpa!
És máris pontosítok:
Ha gyárilag nincs, nem kell utólag felszerelni.
Ha van rajta, akkor mint minden egyéb dolognak, ennek is működőképesnek kell lennie, amit elinduláskor ellenőrizni kell a többi hasonló dologgal együtt.
4/7 anonim válasza:
És hogy a kérdezőnek is válaszoljak: szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a kérdésben említett masina gyárilag féklámpával szerelt.
Hozzáértőbbel kellene ellenőriztetni, mért nem világít.
5/7 anonim válasza:
Volt két ugyanilyen robogóm, kiváló, megbízható gépek, jó világítással. Ha nem működik a féklámpa, akkor bontottan gyárit érdemes keresni és cserélni. Nem érdemes plusz kiegészítő lámpát bekötni, mert a kábelezése annyi idő, hogy azalatt a gyári hibáját is megtalálni ebben az egyszerű szerkezetben. Egyébként 3ezer Ft-ért már talán kapsz gyári bontottat, de ha 5ezer, akkor is megéri.
6/7 anonim válasza:
A kérdező elég röviden írta le de értem.
Az Agilitynek van fék lámpája, csak elromlott/cserélné.
Szerintem ezt bízd a szervizre, pont ugyan annyi neki is mint neked.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak a féklámpa ellenállása égett ki, már kicseréltük és jó.
2018. máj. 21. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!