Ti is benyomjátok folyamatosan a féket a pirosnál?
Figyelt kérdés
De ha nem emelkedőn állnak akkor is. Én tanulóként sosem csináltam, nem is mondta az oktatóm hogy kellene.Mivel mindenki így csinálja én is rászoktattam magam csak annyiban rossz hogy mindig le kell ugranom a fékről és sokkal lasabban tudok így indulni.2019. nov. 13. 18:58
2/28 anonim válasza:
Indokolatlanul sosem. De hátragurulás ellen amúgy is kézit szoktam használni, sokkal kényelmesebb.
3/28 anonim válasza:
Lehet úgy is állni, de nem kell UGRÁLNI , csak elengeded és kész.
4/28 anonim válasza:
Természetesen be. A fékről meg nem kell ugrálni, csak elengeded és indulsz, nem autóverseny.
5/28 anonim válasza:
Én mindig elengedem a féket. Csak akkor nyomom, ha érzem, hogy gurulna az autó.
6/28 anonim válasza:
Ha állnak mögöttem, akkor nem, hogy ne világítsak a mögöttem álló arcába a féklámpával.
Ha nem állnak mögöttem, akkor igen, egyrészt könnyebben észrevesznek, másrészt ha mégis nekem jönnek hátulról, akkor nem tolnak be a kereszteződésbe.
7/28 anonim válasza:
Sötétben eléggé zavaró tud lenni némely féklámpa ha 2-3 méterre a szememtől folyamatosan világít. Különösen az újabb led-esek, még különösebben azok, amik magasabban vannak )pl. SUV, terepjáró) és végig nyomja a féket. Szóval ha vannak mögöttem és nem indokolt a folyamatosan féket nyomva állni, akkor nem nyomom.
8/28 anonim válasza:
én már nem, mert automatikusan befog a fék ha megállok
9/28 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ahogy olvasom a válaszaitokból ítélve a többség nem nyomja be. És ilyenkor a rögzítőféknek van értelme?
2019. nov. 13. 19:53
10/28 anonim válasza:
Vagy a kéziféket kell behúzni vagy a lábféket nyomni a biztonság kedvéért. Mert ha nem figyel az ember nagyon könnyen eltud gurulni az autó.
Az hogy hátul rávilágit esetleg a mögöttem levőre, az éppen nem érdekel, ennyit azért ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!