Ezek a kocsik is rohadnak?
"A mazdának a mai napig nem megy ez az alavaz meg üregvédelem,meg ez az egesz galvanizalas"
Vagy 8-10 évvel le vagy maradva. Körülbelül 8-10 éve nem rohadnak a Mazdák sem. Nekem egy 6 éves Mazda 2-esem van, semmi baja nincs a világon. Egy 2009-es modell viszont határeset, van rá esély, hogy azon van rozsda. De ha most veszel újonnan egy Mazdát, azzal 10 évig semmi gond nem lesz garantáltan. Főleg rozsdás nem lesz, mert az újakra 15 év rozsda elleni garanciát adnak. Úgyhogy jó reggelt! Tudom, hogy Magyarország le van maradva 20 évvel, de ettől függetlenül lehet nézni angol és német teszteket, fórumokat olvasni és akkor rögtön lehet konstatálni, hogy csak a magyarok vannak lemaradva a rozsdás Mazda témánál. Én Ausztriában élek, ilyet mondasz, hogy rozsdás Mazda és ősembernek hisznek.
Akkor tessek 10éve lemaradt kolléga......
Egyebkent meg pont hogy ausztriaban rohad még úgy minden(nem csak a mazda,de azok főleg)mint sehoo mashol tekintve ,hogy ott télen valami éktelen sózás van,aminek az összetétele is más és tényleg széteszi az ottani autókat!
Illetve még a témához:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!