Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Be szoktátok zárni a kocsi...

Be szoktátok zárni a kocsi ajtajait, ha a saját udvarotokban álltok meg?

Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Igen egyébként autót bezárni nem azért van értelme hogy ne lopják el mert azon a feltörés a legkevesebb, hanem hogy benne lévő cuccot ne lopjanak el, ne hugyozzanak bele részegek, ne költözzön bele hajléktalan stb 😅
2019. nov. 3. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Az udvaron napközben nem mindig. A kapu viszont indig kulcsra van zárva.

Ha valamiért nem állok be a garázsba, hanem éjszaka is az udvaron marad az autó, akkor viszont bezárom.

Ha beállok vele a garázsba, akkor általában soha nem zárom be. A kapu, garázsajtó így is zárva van. Ha valaki annyira az enyémet akarja elvinni, nem ez fogja visszatartani.

2019. nov. 3. 14:37
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

"hogy benne lévő cuccot ne lopjanak el, ne hugyozzanak bele részegek, ne költözzön bele hajléktalan stb 😅"

Az autóban soha nem tartok értékeket. Legfeljebb a kesztyűtartóból a szervizkönyvet, az utastérből a szőnyegeket és a csomagtartóból a pótkeret és az emelőt tudnák egyszerűen elvinni. Minden más alkatrész rögzítve van az autóban.

Az régen rossz ha a saját, zárt, magánterületű, bekerített udvaromon hajléktalanok flangálnak és részegek hugyorásznak.

Nyilván a nyílt utcán alap, hogy mindig bezárom, még ha csak két percre is hagyom ott az autót.

2019. nov. 3. 14:42
 14/17 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
45%

Nálunk falun, én nem zárom be az udvaron. Ha annyira akarják úgyis elviszik... Napközben is zárva van a kapu, a kutya járőrözik..

A garázst azt zárom, bár aki bátor bebujhat a kutya ajtón oda is...

Ha elviszik valamelyik autót akkor nem lenne komoly sírás, annyit érnek csak hogy bármikor tudom pótolni... Nem köll kofidisz meg vesét eladni...

2019. nov. 3. 15:14
 15/17 nemcso ***** válasza:
54%
Igen.
2019. nov. 3. 17:05
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Faluban lakom, domináns vagyok, vadállat voltam, sok barátom van, nem kell bezárnom a környéken.
2019. nov. 3. 18:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam, csak véletlenül.

Ellenben minden válaszra zöldet nyomtam, mert így gondolom helyesnek.

2019. nov. 3. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!