Be szoktátok zárni a kocsi ajtajait, ha a saját udvarotokban álltok meg?
Az udvaron napközben nem mindig. A kapu viszont indig kulcsra van zárva.
Ha valamiért nem állok be a garázsba, hanem éjszaka is az udvaron marad az autó, akkor viszont bezárom.
Ha beállok vele a garázsba, akkor általában soha nem zárom be. A kapu, garázsajtó így is zárva van. Ha valaki annyira az enyémet akarja elvinni, nem ez fogja visszatartani.
"hogy benne lévő cuccot ne lopjanak el, ne hugyozzanak bele részegek, ne költözzön bele hajléktalan stb 😅"
Az autóban soha nem tartok értékeket. Legfeljebb a kesztyűtartóból a szervizkönyvet, az utastérből a szőnyegeket és a csomagtartóból a pótkeret és az emelőt tudnák egyszerűen elvinni. Minden más alkatrész rögzítve van az autóban.
Az régen rossz ha a saját, zárt, magánterületű, bekerített udvaromon hajléktalanok flangálnak és részegek hugyorásznak.
Nyilván a nyílt utcán alap, hogy mindig bezárom, még ha csak két percre is hagyom ott az autót.
Nálunk falun, én nem zárom be az udvaron. Ha annyira akarják úgyis elviszik... Napközben is zárva van a kapu, a kutya járőrözik..
A garázst azt zárom, bár aki bátor bebujhat a kutya ajtón oda is...
Ha elviszik valamelyik autót akkor nem lenne komoly sírás, annyit érnek csak hogy bármikor tudom pótolni... Nem köll kofidisz meg vesét eladni...
Én nem szoktam, csak véletlenül.
Ellenben minden válaszra zöldet nyomtam, mert így gondolom helyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!