Magyarországon a saját autó luxuscikknek számít?
Nem gondolnám.
Már nagyon alacsony áron hozzá lehet jutni használható autóhoz, és nem annyira magasak az éves költségek.
Nem, nem luxuscikk.
(az én 21 éves swiftem meg semmiképpen nem luxus, mégis már 5 éve mindennap kiszolgál- saját autó)
Azon az országrészen esetleg ahol kevés a munkahely és alapból nehéz a megélhetés, pl Keleti országrészen meg a Déli országrészen esetleg, de egyébként nem, mert manapság már vannak helyzetek ahol létfontosságú egy autó. A fenntartása sem annyira költséges, persze függ attól hogy milyen is az az autó.
A környék ahol én lakom itt szinte alap hogy egy családban legyen legalább egy autó.
ennyire ráértél, hogy már nem tudod mit kérdezz?
3,45 millió személyautó van nyílvántartva, ebből 80 db Bentley, 90 db Rolls Rpyce, 1 db Bugatti, és 300 db Ferrari.
a többi csak vas.
Ismerettségi körtől függ, de azért az utóbbi években már tényleg teljesen általános lett, hogy szegényebb embernek is van minimum egy autója.
Egyébként ha belegondolsz, akkor tényleg tetemes összeget emészt fel a jövedelmedből az autó fenntartása, tankolása, ilyesmi. És sokan ki sem használják annyira, mint amennyit rááldoznak, még munkába sem autóval járnak például. Én már csak tudom, mert 5 autót és 2 motort tartok jelenleg, minden hónapban legalább 2 hetet csak ezért dolgozom :))) De nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!