Toyota prius, Ford mustang, vagy bmw?
lol...
Prius nem tudom, hogy kerül a ford mustáng meg a rák tudja milyen bmw közé...
de ha autót akarsz inkább prius mint azok a pénztemetők
Jó oké, a Prius olcsóbb és jobb a környezetnek, mint a másik kettő, de attól még hibrid ide vagy oda, mondjuk egy elektromos Nissan leaf -hez képest, vagy akár egy 2005ös Suzuki swifthez képest bizony a Prius is pénztemető és a környezetet is sokkal jobban szennyezi.
Az, hogy most 20 litert fogyaszt, vagy csak 10et, teljesen mindegy. Ha valaki tényleg komolyan veszi a környezetet, meg a pénzét, a tömegközlekedést használja a mindennapokban, az autót meg csak mondjuk hétvégente hobbiból.
Ez utóbbira viszont talán a második kettő jobb, kivéve.. ha Budapesten a z generációs feminista zöld csajoknak a Prius jobban tetszik.
Ezek miatt egy autónál szerintem első sorban az a kérdés, hogy mekkora tekintélyt ad, ha mondjuk ezzel megyek a buliba, mivel versenyezni úgyse akarok.
Szerintem egyébként a Prius mánia egy képmutatás, ahogy a bmw is, viszont a Mustang már tényleg jónak tűnik, bár lehet nincs igazam.
Egyébként ezek az autók hasonló árban vannak, illetve bmw -ből is egy ilyesmi értékű nem suv -ra gondolok.
BMW felejtős több hibára hajlamos motorszériát adtak ki mint szerintem a többi gyártó együtt lásd totalkar leghosszabb cikkje az "ilyen motorokkal ne vegyél autót"-ban. Ráadásul az Audival együtt belecsusszant a ciki faktorba. A Mercedes meg kezd kijönni belőle.
Mustang csak nálunk menő igazán mert azt hozzá kell tenni az izomautók világában a Mustang a legolcsóbb márka ezért a hűha faktort igen látványos optikai, és motor tuninggal lehet elérni nála. A prius hűha faktora nagyobb mindkettőnél - főleg mert igen megosztó a külselye - , bár nem közelíti meg már az elektromos autókét. Most hogy elérhetőbbek és ezért több a tisztán elektromos autó az utakon igen megköpott a "fejforgatás". Korábban jobban megnézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!