A Ford Mustang vagy a Chevrolet Camaro a jobb autó?
Minden szempontot figyelembe véve:
-a gulyásleves vagy a túrós palacsinta a finomabb?
-beyonce vagy jennifer lopez csinosabb?
-az én vagy a te apukád az erősebb?
-a tengerparti nyaralás vagy vagy fent a hegyekben túrázás a szebb......
Stb stb.....kb ilyen értelmi szintű a kerdesed...........
Két autó között csak emocionálisan lehet különbséget tenni.
Nekem inkább Mustang
Az elsőnek válaszolva:
- a túrós palacsinta a finomabb, azért is eszem meg a gulyásleves után
- Beyonce csinosabb
- a te apukád az erősebb, mert az enyém már nem él
- a hegyekben túrázás a szebb, mert onnan rálátni a tengerpartra is (ideális esetben)
Nem teljesen értek egyet az előző hozzászólókkal.
Úgy isten igazából nem kérdeztél nagy hülyeséget. Camaro és a Mustang teljesen egy kategóriában játszik...
(Bár hozzáteszem nem tudom milyen évjáratról beszélünk)
Jó erőben lévő amerikai izomautó mind a kettő. Bár új Mustangokat már európában is forgalmazzák, meg talán a Camarot is (bár azt nem tudom)
A döntés abszolút emociális lenne. Még nálam is.
Ki kéne próbálni mind a kettőt. Mind a kettő sokat eszik. Nagyon V8. (Bár van kisebb is). Nagyon megy. NAgyon hörög. Nagyon szép. Nagyon maszkulin. Nagyon megnézik mind2-t.
A Mustang kicsit népszerűbb itthon, az újakból már azért látni. A camaro azért méretre szerintem még mindig elég amerikai.
Ha hirtelen döntenem kéne, és is gondban lennék.
Amerikai autóként a "Camaro" név már apellál nekem. Csak a mustang, ez nem kérdés.
(Egyébként a mustang megbízhatóbb, olcsóbb a fenntartása, kevesebbet fogyaszt és környezetvédelmi szempontból is jobb.) -Ezek mind olyan dolgok, amik szerintem benzines autó vásárlásakor alapból nem kéne, hogy szempontok legyenek, hacsak nagyon vidéken laksz, ahol nem lehet megoldani a közlekedést autó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!