Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek Kia Venga autót...

Ti vennétek Kia Venga autót újonnan?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata ezzel az autóval? Az erőforrás 1,6-os szívó motor lenne.

2019. okt. 12. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Olyat vegyél ami neked tetszik, nem a szomszédnak.
2019. okt. 12. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
nem. nem szeretem a töpszli autókat.
2019. okt. 12. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Milyen szempontok szerint?

A sajátjaimat leírom:

A 7év gari azt ígéri, hogy sok baj nem lesz vele.

Az utángyártott alkatrész viszonylag drága és sok tétel csak gyáriban van.

A te pénzed, a te döntésed. Talán kevésbé lopják, mint a népszerűbb márkákat. A közelmúltban volt szó autóvásárlásról. A Kia kényelmesnek tűnt.

A szívó motorok várhatóan olcsóbban üzemeltethetőek és tartósabbak, mint a kis lökettérfogatú turbósok.

A 7 év gari miatt (A részletes feltételeket azért nézd át) észszerű lehet egy 1-2 éves darab megvásárlása

2019. okt. 12. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem csunyacska, en Riot vennék.:)
2019. nov. 6. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én? Én biztosan nem, nekem nem tetszik. A Kiától a ProCeed-et venném, mert már kell a hely a családnak, és az közben egész szép is. Ha a hely nem lenne szempont, akkor ilyesmi áron egy Suzuki Swiftet vennék inkább, az új eléggé bejön. Főleg ha belefér a költségvetésbe egy Suzuki Swift Sport, az még megyeget is amellett, hogy szép is.
2019. nov. 6. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Nagyon ocsmány kinézete van szerencsétlennek. Mivel rendszeresen autópályán ingázom, oda nem épp a legideálisabb autó. Városi második kisautónak, valószínű mást vennék.
2019. nov. 6. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Tapasztalatot esdig nem irtak hat ime az enyem:

1.6 szivo motor gondmentes de 8 liter felett eszik

Az auto nagyon kicsi es annak is erzodik

Karosszeria javitas horror

Garancia annyit er amennyit sikerul betartatni a gyartoval...

2 ev alatt 3x kellett hetekre a szervizben hagynom.... meg ez nem is lenne akkora bak de le se szartak. A masik autonkkalmis volt mar baj (Ford) de ott legalabb kompenzàltak, tajekoztattak stb (na meg az auto is fenyevekkel jobb)

2019. nov. 6. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:

A motorról tudok nyilatkozni, ceed kombim van ezzel a motorral.

Eddig 50e km van benne, újan vettük, nem bántuk meg.

A fogyasztás nagyon attól függ hol és hogyan használod.

Országúton falvakban sebességhatárokat kb betartva 6l körül eszik a kombi ceedben.

Autópályán 130-140-nél 7.5l.

A pesti dugó az nagyon fáj neki, inkább 10l környéke.

Egyébként a kiák elég jól összerakott kocsik. Üljetek bele szalonban, ha tetszik vigyétek el egy tesztkörre.

Használtan fiatalon sem sokkal olcsóbb, szóval ha van keret inkább az újat ajánlom

2020. aug. 4. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!