Használtan DSLR gépet bevállalnátok? Vagy inkább újonnan vennétek?
Canon EOS 600D-t néztem ki használtan, rengeteg tartozékkal, és nagyon is megéri.
Újonnan venném meg leszívesebben, de már nem gyártják, csak a nagyobb testvérét 700D-t. Ami nekem viszont túl drága jelenpillanatban. Így maradt az 1200D. Ezt teszteken is írják, hogy a 600D, 650D butított változata.. kevesebb beállítási lehetőség stb.
Karácsonyra venném, magamnak, de nem tudom, hogy garancia nélkül bevállaljam-e?
egy jobb gépet garancia nélkül, vagy egy kicsit butábbat garanciával...
Szia!
4 DSLR vázam közül 3-at használtan vettem, sosem fürödtem még be velük... ebből kettőt anno én is eladtam, olyat, amit már én is használtan vettem - azokat a gépeket jelenleg is használják és ugyanúgy működnek. És nem azért adtam el őket, mert meghibásodott volna vagy ilyesmi. Egyszerűen az egyiket "kinőttem", a másikat meg nem tudtam megszeretni, visszalépésnek éreztem, ezek voltak az eladás okai. Általában ezek szoktak lenni mondjuk... :)
(Tehát jelenleg van egy olyan gépem amit újonnan vettem, illetve egy olyan, amit használtan. Az "új" lett a másodváz.)
Bocsánat a túlzott személyeskedés miatt!
Én biztosan megvennék egy jobb gépet használtan, mint egy "butábbat" újonnan.
Ha a használt mellett döntesz mindenképp személyes átvétellel vedd! Kérj expószámot, nézd meg a gép állapotát, próbáld ki, fogdosd meg, nézd át...
Amit csak lehet az eladó jelenlétében próbálj ki és meglepetés akkor nem nagyon érhet ezek után szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!