Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért istenítik annyira a...

Miért istenítik annyira a Golfokat?

Figyelt kérdés
Megbízhatóbbak,mint egy hasonló kategóriás autó(Astra,Focus,Megane...)? Elég sok 2-es 3-as Golfot látni az még utakon.Vagy csak a nevet kell megfizetni?
2019. okt. 6. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Még hogy a 2es és 3as golfból sokat látni az utakon. Ez a hét vicce!
2019. okt. 6. 07:36
 2/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Drágábbak az biztos mint egy vele egykorú egyéb autó, de a korukbol adódóan már nem annyira megbízhatóak.

Nekem volt IIes golfom, 22 éves korában vettem és 6 évig használtam, aki megvette az Ies golfjat cserélte le az enyemre...

2019. okt. 6. 07:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Golf az első generáció óta mérce a kategóriában.
2019. okt. 6. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Kompakt autók feltalálója a Golf volt,úgy mint az egyterű autóknál a Renult Scenic.Egyébként csak itthon túlárazott sehol máshol nem.

Istenítik?Ezt még nem hallottam.Ebben az alsó közép kategóriában,már lehet kapni jó és jobb autókat,mint a Golf és megbízhatóságra jó középmezőnyben van.Nekem személy szerint egy Megane vagy Peugeot 308 jobban kellene.

2019. okt. 6. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell isteníteni, szimplán sokka több extrát kérhettél bele mint a konkurensekbe és a motorválaszték is majdnem duplája a többiekének, illetve mára kiderült hogy dízel fronton eléggé olcsón és jól tuningolhatóak. Mondjuk én 2-es golfot nemigen látok mostanság hanem 3-4-5 golfot.
2019. okt. 6. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!