Nyakasparasztgazda kérdése:
Minden esetben azért lesz Street fajter egy szpiid motor, mert rommá lett már törve?
Figyelt kérdés
Van egy vtr 1000f de nem merem megvenni... 98as kb 600e Ft. A képes motoron hirdetik2019. okt. 4. 23:39
1/5 dirtboy válasza:
Már stunt ridig a sport neve. Nem tudom ki miből építi de logikus lehet sérült motort venni mert nekik csak egy jó váz kell jó blokkal, teleszkóppal. Azon kívül mindent lecserélnek, átalakítanak.
2/5 anonim válasza:
Általában igen, bárki bármit is mond. Az idomokat szerelni sem kell, mert letörnek az esésektől. De a legnagyobb veszély, ha ferde a váz, ezt pedig szabad szemmel nem állapítod meg. Biztonságosabb idomos motort venni (ebben a kategóriában), mert azok állapota hűen tükrözi a gép többi részének állapotát. Mondhatják sokan, hogy az idomot is ki lehet cserélni. Csakhogy egy falusi hülyegyerek nem fogja, mert egyrészt drágák, másrészt leszarja, inkább leszereli és csinál egy Mad-max gépet. De ahol az idom törik, ott más is sérül ám (lámpa felfogatások, kormány, váz, stb)Én anno egy GPZ-t vettem gyári, karcmentes idomokkal. Igaz, hogy a gép öreg volt (88), de soha semmi baja nem volt. Az átépített, átalakított mocik nagy részét a haverok mókolják össze, amiből később is sok baj lesz. hegesztve, flexelve vannak, macerás a műszaki vizsga, stb.
4/5 anonim válasza:
ezzel semmi gond nincs szerintem, az hogy naked-re van átalakítva nem jelent semmit
meg képes motoron van streetfighter kategória, nem oda van berakva
5/5 Mickbro válasza:
Ezt így nem lehet megmondani...
Gyanús a festett váz, kérdés, h csak az esztétika miatt festették le, vagy mert kapott a váz?
De ezt csak egyféleképp lehet eldönteni: meg kell nézni közelről, ki kell próbálni, h húz-e a kormány.
Azt gondolom, ha estek is vele, az aluvázak sokat kibírnak, egy kis csúszástól nem lesz komoly baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!