Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden esetben azért lesz...

Nyakasparasztgazda kérdése:

Minden esetben azért lesz Street fajter egy szpiid motor, mert rommá lett már törve?

Figyelt kérdés
Van egy vtr 1000f de nem merem megvenni... 98as kb 600e Ft. A képes motoron hirdetik

#Honda #VTR #szpiid
2019. okt. 4. 23:39
 1/5 dirtboy ***** válasza:
Már stunt ridig a sport neve. Nem tudom ki miből építi de logikus lehet sérült motort venni mert nekik csak egy jó váz kell jó blokkal, teleszkóppal. Azon kívül mindent lecserélnek, átalakítanak.
2019. okt. 5. 06:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Általában igen, bárki bármit is mond. Az idomokat szerelni sem kell, mert letörnek az esésektől. De a legnagyobb veszély, ha ferde a váz, ezt pedig szabad szemmel nem állapítod meg. Biztonságosabb idomos motort venni (ebben a kategóriában), mert azok állapota hűen tükrözi a gép többi részének állapotát. Mondhatják sokan, hogy az idomot is ki lehet cserélni. Csakhogy egy falusi hülyegyerek nem fogja, mert egyrészt drágák, másrészt leszarja, inkább leszereli és csinál egy Mad-max gépet. De ahol az idom törik, ott más is sérül ám (lámpa felfogatások, kormány, váz, stb)Én anno egy GPZ-t vettem gyári, karcmentes idomokkal. Igaz, hogy a gép öreg volt (88), de soha semmi baja nem volt. Az átépített, átalakított mocik nagy részét a haverok mókolják össze, amiből később is sok baj lesz. hegesztve, flexelve vannak, macerás a műszaki vizsga, stb.
2019. okt. 5. 09:04
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a motor

2019. okt. 5. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:

ezzel semmi gond nincs szerintem, az hogy naked-re van átalakítva nem jelent semmit

meg képes motoron van streetfighter kategória, nem oda van berakva

2019. okt. 5. 10:11
 5/5 Mickbro ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani...

Gyanús a festett váz, kérdés, h csak az esztétika miatt festették le, vagy mert kapott a váz?

De ezt csak egyféleképp lehet eldönteni: meg kell nézni közelről, ki kell próbálni, h húz-e a kormány.

Azt gondolom, ha estek is vele, az aluvázak sokat kibírnak, egy kis csúszástól nem lesz komoly baja.

2019. okt. 5. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!