Vannak még rajtam kívül akik egy igazi csotrogányt vezetnek?
Nekem két csotrogányom is van, az egyik egy 1982-es Passat kombi, a másik egy 1992-es suzuki sepia robogó. Mindkettőnek már véres a nyaka, ahogy azt mondani szokták, de egyszerűen nincs lelkem tőlük megválni. Oly régóta megvannak, és már több mint 10 éve várom hogy dögöljenek már ki, de nem teszik, még mindig futnak becsülettel. Persze közben köhögnek, recsegnek, ropognak, kínlódnak, de akkor is eljutnak A-ból B-be, ami valamilyen szinten már tisztelendő, és ezért nem cserélem le egyiket se, pedig tellene rá. Szerelőhöz nem viszem már évek óta, mert várom már hogy mikor hullanak szét alattam és vehessek újat, de valahogy csak nem akarnak kifingani.
Vannak rajtam kívül még ilyen őrültek, akik hűségesek a régi jó tragacsukhoz?
93-as "A" Corsa
Most fog sportfutóműszettet kapni, mert a 4 centis ültetőszett olcsóbb, mintha utángyártottat vennék Bárdi meg társainál... :-)
B Corsa, Romet pony, Pannónia T5
Ezek számítanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!