Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány évesen szerezted meg a...

Hány évesen szerezted meg a jogsid, illetve az első autód?

Figyelt kérdés

Csak egy kis "kutatás".

Nemrég töltöttem a 17-et, nagyon vezetnék már, csak a pénz egy nagy akadály. :/

2019. okt. 3. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen volt meg a jogsim, családi autót onnantól kezdve már vezettem, suliba is azzal jártam. Autót csak 1 éve vettem, 26 évesen, mert addig egyetemre jártam, teljesen felesleges lett volna, és nem is dolgoztam, csak diákmunkát, fent se bírtam volna tartani. Használtam vettem az autót 700 ezerért, egyedül a kipufogódobot cseréltem ki rajta 40ezerért + olajcsere, műszakiztattam, de azon kívül csak a kötelezőt költöttem rá és a benzinz. 1 év alatt így költöttem rá kb. 450ezret
2019. okt. 3. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen korlátlan A, idén 27 évesen pedig B

Az autó nem volt fontos mert leszartam hogy van-e, olyat úgy sem bírnék se megvenni meg fenntartani ami tetszik, motornál ez nincs így, azért lett hamarább motorom.

2019. okt. 3. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen, egy golf 1-es volt.

Utána egy 1200-es lada.

Mindez 1996-ban.

2019. okt. 3. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

16 éves voltam mikor az elméletet elkezdtem. Abból levizsgáztam, utána várni kellett, hogy betöltsem a 17-et hogy a gyakorlati vezetést is kezdetlegesem. Szóval 17 évesen szereztem jogosítványt.

Első saját autómat 29 éves koromban vettem.

2019. okt. 3. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
26 voltam, előtte is szerettem volna, de nem lett volna rá pénzem. Mitsubishi Coltot vettem, 2003as évjáratút. A rozsdájára kellett csak költenem, illetve a "kötelező" kopó alkatrészekre. Nagyon megszerettem. Még szóba jöhetett volna a Civic, de az ebben az árban 10 évvel idősebb lett volna. Illetve sokan ajánlották az A3-at, Golfokat, de mindig a japán felé húzott a szívem. Nem bántam meg.
2019. okt. 4. 10:52
 6/8 Tubarózsa ***** válasza:
100%

B jogsit 18évesen. Apum és párom kocsiját vezettem felváltva, "saját" kocsit 20évesen kaptam érettségire (igen 20, évvesztes vagyok + 1x buktam). Opel Vectra A -t kaptam('93as), mai napig megvan, most párom használja. Mi meg családdal közösen vettünk nekem egy Daewoo Kalost ('04es)1,5eve kb.

C,D jogsikat 25évesen szereztem egymás után. Céges járgány változó, jelenleg Credo ec. 12-vel dolgozom. (C-vel nem dolgoztam az a D hez kellett csak) 'A' kat folyamatban, nem soká kezdem 'E' kategoriat is.

Üdv 29N

2019. okt. 4. 11:15
 7/8 anonim válasza:
100%
19 évesen szereztem meg a jogsit,sajnos saját autóm még nincs ezért a családi autót használom.:) 20/L
2019. okt. 5. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen lett meg a jogsim (B kat.).

Az első autóm egy otthon szükségtelenné vált 97es BMW (nagyon jó állapotú és kb alig van piaci értéke). 22-23 lehettem amikor ugyan diákmunkaból de lett rendszeres jövedelmem, akkor megkaptam azzal a feltétellel ha ezentúl én fizetek rá mindent. Mai napig használom.

2019. okt. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!