Hány évesen szerezted meg a jogsid, illetve az első autód?
Csak egy kis "kutatás".
Nemrég töltöttem a 17-et, nagyon vezetnék már, csak a pénz egy nagy akadály. :/
24 évesen korlátlan A, idén 27 évesen pedig B
Az autó nem volt fontos mert leszartam hogy van-e, olyat úgy sem bírnék se megvenni meg fenntartani ami tetszik, motornál ez nincs így, azért lett hamarább motorom.
22 évesen, egy golf 1-es volt.
Utána egy 1200-es lada.
Mindez 1996-ban.
16 éves voltam mikor az elméletet elkezdtem. Abból levizsgáztam, utána várni kellett, hogy betöltsem a 17-et hogy a gyakorlati vezetést is kezdetlegesem. Szóval 17 évesen szereztem jogosítványt.
Első saját autómat 29 éves koromban vettem.
B jogsit 18évesen. Apum és párom kocsiját vezettem felváltva, "saját" kocsit 20évesen kaptam érettségire (igen 20, évvesztes vagyok + 1x buktam). Opel Vectra A -t kaptam('93as), mai napig megvan, most párom használja. Mi meg családdal közösen vettünk nekem egy Daewoo Kalost ('04es)1,5eve kb.
C,D jogsikat 25évesen szereztem egymás után. Céges járgány változó, jelenleg Credo ec. 12-vel dolgozom. (C-vel nem dolgoztam az a D hez kellett csak) 'A' kat folyamatban, nem soká kezdem 'E' kategoriat is.
Üdv 29N
17 évesen lett meg a jogsim (B kat.).
Az első autóm egy otthon szükségtelenné vált 97es BMW (nagyon jó állapotú és kb alig van piaci értéke). 22-23 lehettem amikor ugyan diákmunkaból de lett rendszeres jövedelmem, akkor megkaptam azzal a feltétellel ha ezentúl én fizetek rá mindent. Mai napig használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!