Mennyi idő alatt szerezted meg a jogsit B-re? Már megvolt az első 2 órám, annyira nem voltam béna :-) Kb heti 2 alkalommal tudok majd menni.
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 07:36
1/3 b.roland88 válasza:
Amennyiben nem buksz meg semmiből tehát elsőre átmész mindenből,ezesetben szerintem kb 4-5 hónap lehet.
2/3 anonim válasza:
Én szeptemberben kezdtem és december 22-én már meg is jött a jogsi. Ez már 2 éve volt. Én szerencsére egy héten 3-szor mentem. Mellesleg elsőre megbuktam a forgalmi vizsgán egy idióta másik vezető miatt, aki nem adta meg nekem az elsőbbséget és én lefékeztem, aztán a vizsgabiztos meg azt mondta mennem kellett volna, majd megáll a másik... Még vitatkozott is vele az oktatóm, hogy ez nem az én hibám volt, de hát a vizsgabiztos szava szent ilyenkor. Következő vizsgára már full nyugodtan mentem és hibapont nélkül levizsgáztam. Amúgy nekünk úgy volt, hogy az első forgalmi vizsga díja ingyenes volt, mert egy összegben kifizettem mindent, szóval lehet ez is közre játszott, hogy elsőre megbüntettek.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, javítanék: megbüntettek helyett megbuktatott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!