Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi esélyem van így, hogy...

Mennyi esélyem van így, hogy soha nem ültem motoron?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és már jó ideje bekoltozott a gondolat a fejembe, hogy én motorozni akarok. Sajnos a családomban nem adódott meg a lehetőség hogy esetleg tapasztalatot gyűjtsek és legalább eldonthessem, valóban nekem való e ez vagy sem , így kB a zérón vagyok.Az emberek jó részének aki neki kezd azért szerintem van némi tapasztalat a tarsolyában.. Mennyi esélyem van hogy én aki soha még egy robogót sem vezetett az alapokról indulva fokozatosan megtanuljak motrot vezetni úgy hogy ne jelentsek veszélyt sem magamra sem embertarsaimra?Nem fognak kiröhögni esetleg az oktatók? Tapasztalatokat szívesen fogadok

2019. szept. 30. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Motrot...
2019. szept. 30. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

100%

Senki nem motorozva jött ki az anyjából.

Az oktatók biztos nem fognak kiröhögni, mert az a munkájuk, hogy aki nem tud motorozni, azt megtanítsák.

Amúgy te biztosan 20 éves vagy? Mert a kérdésed alapján szellemileg egy 14 éves szintjén állsz.

2019. szept. 30. 23:44
 3/5 Brandon41 ***** válasza:
100%
Senki sem úgy születik hogy már van motoros tapasztalata. Ha érdekel kezd el aztán majd meglátod hogy bejön e a motorozás vagy sem. Nekem bejött pedig én még csak segédmotort használok. Bp-n kb csak motorral lehet normálisan közlekedni. Dugó van? Semmi gond elmész az autók mellett/között. Nincs parkoló? no problem lerakod a járdára aztán jó napot. Motorral sokkal könnyebben lehet mozogni Városban. De balesetben a motorosok isszák meg a levét.
2019. okt. 1. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egyből A2-re mentem.Kihagytam a ranglétrás rendszert és egyből a mélyvízbe ugrottam.Elhagyatott útszakaszokon gyakoroltam az elindulást,váltást,vészfékezést és kikerülést.S amint elfogadhatóan mentek beiratkoztam a rutinra.Sikeres rutin után ismét gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás és végül Forgalmi vizsga.

A minimum feltétel elsajátítása,olyan 1 hónap,de az még nem azt jelenti,hogy tudsz motorozni.Tapasztalatot csak kilóméterrel lehet szerezni.

Bár az is kérdéses,hogy egy sima smk-al szeretnél közlekedni vagy egy valamire való nagymotorral.Az Smk jobban hasonlítb biciklire mint motorral.Annyiba könnyebb a helyzet ,hogy nem kell számolni a plusz súllyal amit a te erőddel kell elmozdíta.

20/F

2019. okt. 1. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen tudom hogy elírtam, sajnálom, és azt is tudom hogy gyerekes kérdés volt. Igen, 20 éves vagyok, és nem, nincs az agyam egy kisiskolás szintjén. Erdélyi lany vagyok, itt jobban élnek a nemi sztereotípiák miszerint például a tetoválásnak a férfi bőrén a helye, a motronn meg a férfinak, a nők meg idióta sofőrök, és motronn csak utasként tartózkodhatnak mert visszataszító egy női motoros. A legtöbb közeli motoros fiú pedig konkrétan azon nőtt fel, jóval a jogsiszerzési lehetőségük előtt barátkoztak már legalább az cross motorokkal, terepen, erdőn, mezőn. Mire a jogsihoz értek már ha minimalis tapasztalattal is rendelkeztek, de legalább volt. Konkrétan szembe röhög az ember, ha kijelented előttük, hogy szeretnéd letenni hozzá a jogsit. Mégegyszer köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz.
2019. okt. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!