E46-os BMW-t szeretnék vásárolni, mennyiért, mire számítsak?
Sziasztok! Tudom, hogy van pár hasonló kérdés, csak utána szeretnék járni rendesen.
Szóval az a helyzet, hogy e46-ost vásárolnék. Tény, hogy elég megosztó kocsi, de ja.
Mennyiért érdemes venni? Alapvetően hat hengeres benzinest vennék, a sedan, a touring meg a coupe is tetszik. (Főleg az utolsó, de mindegy.) 320i-n, 323i-n és 325i-n gondolkodom.
Mennyi az a pénz, amiért már olyat kapok, hogy nincs szétrohadva, nem kell az árát rákölteni szinte azonnal?
Mik a buktatók, mire kell figyelni?
Köszi előre is!
Szerintem nem megosztó kocsi, a tényleg szépeket szereti mindenki.
Ami erősen megosztó az a magyar állomány állapota.
A helyedben kintről hoznék, nagyobb az esélyed jót találni, mert ide csak a hulladékot hordják a nepperek.
Itthon olyan 1,2-1,5 millió körül vagy afölött nézelődj, a tényleg jo darabok onnan indulnak, de még ebben az ársávban is szerencse kell hozzá. Kint olyan 6-8 ezer euró a szép sorhatos, plusz a hazahozatal és a honosítás költségei.
A lényeg: az itthoni egymillió alatt kínált állományt messziről kerüld el.
Rozsda, olajfogyasztás, hazai utakon nem tartós futómű, lehúzós nem hozzáértő szerelők.
Minden sarkon E46ot bontanak, alkatrész nem vészes hozzá.
Az a buktató, hogy csak irreális áron fogsz tudni baromi jó E46-ot venni. Jól felszerelt,jó állapotú, keveset futott sor6-ért simán elkérnek Nyugat-Európában 7-8000 euro felett is akár, Svájcban meg...
A Coupe/Cabrio az erősen feláras mindenhol. A kompromisszum mentes példányok, amikbe csak beülsz és használod azok mind 2 millió felett lesznek.
Valóban bontják ezeket minden sarkon, de onnan csak csip-csup dolgokat tudsz venni, apróságokat ezt-azt. A kopó dolgok azokban is elkoptak, azokért úgy is az UNIX/BÁRDI/BMW trióhoz fogsz fordulni :D
Én is nézem az e46-osokat...
Szerintem is csak 6 hengerest vegyél!
Olyan 1,5 milliótól kezdődnek a jobb állapotúak! De egy nagyon jó állapotú simán megér 2 - 3 milliót is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!