Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha veszek egy keveset futott...

Ha veszek egy keveset futott dízelt, akkor megúszhatom a plusz fenntartási költségeket?

Figyelt kérdés

Mindenkiből gyomorgörcsöt váltanak ki ezek a szavak : turbócsere, kettős tömegű lendkerék, nagynyomású szivattyú, porlasztó csúcsok, EGR szelep...

Na igen, úgy 250 ezer km körül. Általában.

Találtam egy G Astrát, 1.7 CDTI, 80 ezer km-el. Ismerősöm apjáé új korától. Nem városban hajtotta az öreg, én sem ott szeretném. Jól karbantartott, makulátlan a járgány.

A tervem az, hogy hajtok bele 100 ezer km-t, élvezem a 4.6 literes fogyasztást, cserélném az olajat 8 ezrenként és a szokásos benzineseknél is előforduló kopó alkatrészeket, megúszva a többszázezres számlákat, fele annyiból autózva. Aztán eladom, hogy szivjon vele az új tulaj, ha valami drága tönkremegy benne.

2019. szept. 29. 10:07
 1/6 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Megúsz(hat)od...
2019. szept. 29. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem meguszhatod, en is igy gondolkodtam, es ezrt vettem en is keves kilometerrel autot.
2019. szept. 29. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem városban hajtotta, miért van benne 15 évesen 80E km?
2019. szept. 29. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig lehet annyi km benne. Nem előírás hogy autópályán minden nap kell menni és több száz km-t.
2019. szept. 29. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Megúszhatod, hiszen vagy megúszod, vagy nem.
2019. szept. 29. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy Astra G-ben mégis mi lehet az a horror összegű alkatrész amitől rettegsz?

50.000 körül kapsz bele komplett motort, váltót...

2019. szept. 29. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!