Mennyit érhet egy ilyen 2-es Golf?
Haverom most örökölt egy 1989-es 1.6-os 2-es Golfot. Be akarja fogni napi használatra, de szerintem elég nagy hülyeséget tenne vele, tekintve, hogy tipikus bácsi autó kicsivel több mint 24.000km-el az órájában, meg tip-top állapotban.
A helyében én vagy félretenném, vagy megpróbálnám eladni, de mindennapi használatra szerintem bűn lenne befogni.
Mennyiért mehetnek most a hasonló állapotú darabok? Ha igazán jó ára van, talán lehet rá hatni, hogy tényleg ne hajtsa, mert kár lenne érte.
Erősen állapotfüggő. Látni kellene az állapotát. Tölts fel képeket róla valamelyik facebook csoportba, segítenek beárazni.
Opel klubos vett meg nem rég egy olyan Opel Corsa B-t 500.000-ért (amelyek alapból cca. 100-150e-ért mennek), hogy 40.000km volt benne, igazoltan egy tulajnál, tip-top állapotban, tényleg hibátlan, karcmentes állapotban. Elteszi garázsba, neki megért ennyit is.
Nem az én autóm sajna, ha enyém lenne vagy veteránvizsga lenne vagy szimplán próbálnám megőrizni jelenlegi állapotában.
FB-s csoportokkal megpróbálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!