Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az index van, hogy gyorsan,...

IncridibleLibra kérdése:

Az index van, hogy gyorsan, van, hogy normál tempóban és van, hogy nem működik. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Eddig az akksira gyanakodtam, ki is próbáltam egy másikat, akkor meg is javult a dolog, de közben zenét is hallgattam az autóban, főúton a világítás is kellett és mellette az index egyszer már megint nem működött egyáltalán. Rögtön kivettem a rádió fejegységet és amint letértem a főútról, le is kapcsoltam a világítást, de a főútról való lekanyarodás során már működött az index megint. Először gyorsan villogott, majd normál tempóban. Most két dolog jut eszembe:

-nem tölt eleget vissza a generátor.

-ez az akkumlátor is rossz.

Van az autóban riasztó, édesapám arra gyanakszik, hogy az zavarhat be, fene tudja az is milyen idős.(Az autót 3 napja vettük, az index hiba már akkor is fenn állt.) Holnap mindenképp veszek új akkut, azzal kiderül milyen lesz, de ha valakinek van bármiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban azt szívesen fogadnám.

#Lemerül az akksi #keveset tölthet a generátor #riasztó probléma #egyéb hibaforrások?
2019. szept. 15. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A relé haldoklik.
2019. szept. 15. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor is gyorsabban villog ha az egyik égő kiégett.

De az is lehet hogy csak kontakt hibás az égő és hol érintkezik , hol meg nem és olyankor gyorsabban vagy lassabban villog.

Szerintem ha be indul az autó, semmi köze az akkuhoz és a generátorhoz.

2019. szept. 15. 22:33
 3/3 A kérdező kommentje:

A probléma az első kommentelő által helyesen lett diagnosztizálva, a relé vokt rossz. Ez egy '97-es mazda 323-as és az idő kicsit megette a relé egyik forrasztását. Egy kis cin segítségével felfrissítettem és már jó is lett. :)

Nomeg, a két első indexem kiégve ugyan nincs, de már elég halovány, amint oda jutok le is cserélem őket. :)

2019. szept. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!