Normális, hogy ettől a benzin, gázolaj összecseréléstől most gyomoridegem van?
Figyelt kérdés
Rosszul vagyok most, félek, pedig soha , de soha nem tankoltam Budapesten, mégis a Shellnél tankolom mindegyik autómat.
Ha valaki elhagyja a blokkot, hogyan bizonyítja, hogy ott tankolt? Ti ügye nem tankoltatok ott? Ezek után nyugodtan fogok Shellnél tankolni mert jobban figyelnek majd, de gyomoridegem van.
Gondoljatok bele, egy veterán autóba tankolnak benzin helyett gázolajat, alkatrész sincs hozzá, vége.
2019. szept. 24. 01:10
11/11 anonim válasza:
Szerintem sürgősen ideje akkor amgaddal valamit ekzdeni, mert ha mindenen idegeskedsz az nem vezet jóra önmagadra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!