Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menyi km sok egy motorban?

Menyi km sok egy motorban?

Figyelt kérdés

Egy 2004-2006-os év járatu honda cbr 600 rr

mi számit sok km

2019. szept. 23. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen szám, és én nem a motor ( mint a motorkerékpár erőforrása ) miatt aggódnék.

Az én tapasztalatom az, hogy 14-16 éves motoroknál már az elektornikus csatlakozók oxidációja, melegedése okozhat problémát. Nekem volt GSXRem, K1es, 70e km-rel adtam el 15 évig volt nálam, úgyhogy folyamatosan volt szervizelve és pl a vezérműlánc is teljesen okés volt. ( Voltam vele pályázni, de főleg utcán használtam ). Nem a motor kezdett rakoncátlankodni hanem a generátor csatlakozása, elolvadt a vezeték, tönkrement a fesz szabályozó, kilazult a biztosíték fészek a inditórelében ésatöbbi.

A másik dolog amit sok tulajdonos elfelejt azok a teleszkópok szervizelése. Hiába van egy remek erőforrásod, az egész fabatkát sem ér ha nincs futóműved és féked hozzá. Mondanom sem kell, hogy az ilyen csapásmérő eszközök mint az RR sorozat csak a fentiek együttállásával működik jól, sőt kifejezetten veszélyesek tudnak lenni ha nincs toppon pl a futómű.

2019. szept. 23. 17:02
 2/4 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

30-36 e km

Ennél többel alig hirdetnek.... mindegy hogy hány éves a motor és mekkora, és milyen stílusú

2019. szept. 23. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így megmondani. Ha végig versenypályáztak vele és nem igazán volt 8000 fordulat alatt, vagy nem rendesen szervizelték, akkor 35 ezer km-rel is lehet olyan lepukkant, mint egy másik, amibe 200 ezer van.

Nyilván az is sokat számít, mikor milyen szervizen volt túl. Ha pl friss láncszett, olaj, gumik, betétek és tárcsák, máris spóroltál 200 ezer forintot nagyjából. Netán nemrég volt a nagyszerviz, akkor lehet hogy jobban megéri megvenni azt 81 ezerrel, mint egy másikat 65 ezerrel, aminél minden fentebb leírt alkatrészt cserélni kell, illetve lassan nagyszerviz.

2019. szept. 23. 23:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2019. szept. 24. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!