Szerintetek milyen motorban lenne érdemes gondolkodnom?
Nemrég sikeresen megcsináltam az A2-es jogosítványt és következő szezont motorral szeretném kezdeni. Én egy GS500-E vel tanultam motorozni ami meg is tetszett de sokan mondják hogy már nem érdemes beruházni rá mert nagy része eléggé lerúgott állapotban van. Stílus nincs kinézve. 3 motortípus is tetszik: Sport, naked, cruiser.
Szeretném lehető legjobban kimaxolni az A2 kategóriát tehát megközelíteni a 48 pacit és jó lenne ha 800k alatt hozzá tudnék jutni a motorhoz. Tudnátok ajánlani nekem való motorokat?
Spórolj még zsét és vegyél egy ilyet:
Mindenből lehet lerúgottat találni.
Vajon miért ilyennel oktatnak?
Keress belőle minél fiatalabbat.
Nekem 535 Viragom van,szóval nekem a cruiserekhez húz a szivem.Ezeket ajánlanám,s óva intenélek a hazai motorpiactól.A cruiserek még haggyán,de a nakedek,meg a sport motorok zsákba macskák lehetnek.Németben a legtöbb motor hivatalos fojtással van szerelve ami azt jelenti A2-es jogosítvánnyal is vezethető.
Cruiser:
Honda shadow 600-750
Suzuki Intruder / Marauder 800
Yamaha Dragstar 650
Suzuki LS650
Yamaha Virago 535
Moto Guzzi Nevada 750
Honda Rebel 500
Naked:
Kawasaki ER5
Kawasaki Zephyr 550
Yamaha XJ 600N
Yamaha MT-03
Honda CB 500 / 500F
Honda NTV 650 Revere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!