Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nemsokára megyek vezetni, de...

Nemsokára megyek vezetni, de piszkosul félek tőle. Van rá okom?

Figyelt kérdés

Ezen stresszelem magam már 1 hete, hogy béna leszek, nem fog menni, megbukok, kiabálnak majd velem stb.

:(

2008. nov. 16. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Nekem egy óra volt, mire elindult az autó (kuplung - darabos volt a benzin :-)

Az oktató türelmes, ne félj.

2008. nov. 16. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Mintha magamat hallanám anno. Én is rettenetesen féltem. A lábam úgy remegett a pedálokon, hogy egyátalán nem tudtam kuplungot csúsztatni. De aztán ez el is múlt negyed óra után. Az oktatóm marha jófej volt, rengeteget hülyültünk, és a vezetési órák 95%-a kellemes emlékként maradt meg bennem. Az én oktatóm soha nem kiabált. Az értelmesebbje tudja, hogy azzal csak azt éri el, hogy a tanuló még idegesebb lesz, és így még többet hibázik. Egyébként meg ne félj attól, hogy béna vagy. Senki sem úgy születik, hogy tud vezetni. Azért vagy ott, hogy megtanuld, és ehhez hozzátartozik az is, hogy néha bénázol. De az oktató már megszokta, a többi autós meg kit érdekel. Ne idegesítsd magad ezen. Ha az oktatód bunkó lenne, akkor meg váltsál. Választhatsz másik oktatót.

Hajrá és sok sikert a vizsgákhoz!

2008. nov. 16. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Csigalom,nyugavér...

Nyugodt erő mindig nyerő!

2008. nov. 16. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Akár van okod, akár nincs, ha ennyire félsz ettől, akkor kezd ezzel! Mondd meg az oktatónak, hogy félsz és ezzel már könnyítettél is magadon. Nem hinném, hogy kiabálnának azzal akiből élnek! Te fizetsz nekik! :-)
2008. nov. 16. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaki azt mondja,hogy jobban utált vezetni tanulni mint Én,az hazudik!!!Rettegtem attól,hogy béna leszek,és nem is akartam igazából jogsit.Nem volt még kocsink,így még arról sem volt fogalmam,hogy milyen sorrengben vannak a pedálok.Csak beültem a kocsiba és forgattam körbe-körbe a nagy karkát!Az oktatóm is dilis volt,semmi nem érdekelte amit mondok,vagy kérdezek.Ezek ellenére pedig nem vettem plusz órát sem,mégis elsőre átmentem mindenből!Most sem a szivem csücske a vezetés pedig nem vagyok rossz vezető.Két éve vezetek.A vizsgákon úgy izgultam,hogy a nevemet sem tudtam.Kitartást kívánok Neked,nem az életed múlik rajta ezt tartsd észben!!!!/Egy 33 éves szőke nő vagyok/
2008. nov. 16. 13:39
 6/12 anonim válasza:
94%

Ha rendes az oktatód, akkor nem kell tőle tartanod, esetleg beszéld meg vele. Mondjuk a rossz idő miatt lehet rá okod, de gondolj arra, hogy ha ilyen időben tanulsz meg vezetni, később nem a saját autódnál kell aggódnod amiatt, hogy mi lesz, ha jön a hideg és a tél, mert már tudni fogod, hogy vezess ebben az időben óvatosabban.

Én is gondolkodok rajta, csak nem tudom, lesz-e rá pénz a közeljövőben, szeretnék megtanulni vezetni, én is tartok tőle picit, de talán nem csapnak kupán egy kezdőt majd :-)

2008. nov. 16. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

NYUGI! senkise pedállal a lábán születik.

Az oktatónak az a dolga, hogy megtanítson, nem kell majrézni. Neked JOGOD VAN idétlennek lenni, mert te vagy a tanuló, neki meg KÖTELESSÉGE türelmesnek lenni, mert ő az oktató! Ezt , ha véletlenül elfelejti nyugodtan és határozottan közölheted vele! Te fizetsz,ő szolgáltat!

Ö nem felettes, és nem hatóság! Ha ezt átlátod, akkor máris nyugodtan mész oda "bénázni" ! sok sikert!!:-)

2008. nov. 16. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem szabad mingyá' ilyen ellenségesen hozzáállni a dolgokhoz...

Jó esetben az az oktató tanít neked valamit.Nem egy villanykörtét cserél ki a lakásodban.

De még egyszer mondom: no para.Nem te mész csinálsz ilyet először.A stressz pedig nem segít semmit.

2008. nov. 16. 15:09
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Naná hogy van miért paráznod, ott az a sokminden amit kezelni kell egy kocsin, rengeteg dologra figyelni. Nehéz lesz, ha nem akarod teljesen.
2008. nov. 17. 17:25
 10/12 Habcsi válasza:
Na, vajon sikerált e az a vizsga, és a vezetés?
2010. aug. 24. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!