Nemsokára megyek vezetni, de piszkosul félek tőle. Van rá okom?
Ezen stresszelem magam már 1 hete, hogy béna leszek, nem fog menni, megbukok, kiabálnak majd velem stb.
:(
Nekem egy óra volt, mire elindult az autó (kuplung - darabos volt a benzin :-)
Az oktató türelmes, ne félj.
Mintha magamat hallanám anno. Én is rettenetesen féltem. A lábam úgy remegett a pedálokon, hogy egyátalán nem tudtam kuplungot csúsztatni. De aztán ez el is múlt negyed óra után. Az oktatóm marha jófej volt, rengeteget hülyültünk, és a vezetési órák 95%-a kellemes emlékként maradt meg bennem. Az én oktatóm soha nem kiabált. Az értelmesebbje tudja, hogy azzal csak azt éri el, hogy a tanuló még idegesebb lesz, és így még többet hibázik. Egyébként meg ne félj attól, hogy béna vagy. Senki sem úgy születik, hogy tud vezetni. Azért vagy ott, hogy megtanuld, és ehhez hozzátartozik az is, hogy néha bénázol. De az oktató már megszokta, a többi autós meg kit érdekel. Ne idegesítsd magad ezen. Ha az oktatód bunkó lenne, akkor meg váltsál. Választhatsz másik oktatót.
Hajrá és sok sikert a vizsgákhoz!
Csigalom,nyugavér...
Nyugodt erő mindig nyerő!
Ha rendes az oktatód, akkor nem kell tőle tartanod, esetleg beszéld meg vele. Mondjuk a rossz idő miatt lehet rá okod, de gondolj arra, hogy ha ilyen időben tanulsz meg vezetni, később nem a saját autódnál kell aggódnod amiatt, hogy mi lesz, ha jön a hideg és a tél, mert már tudni fogod, hogy vezess ebben az időben óvatosabban.
Én is gondolkodok rajta, csak nem tudom, lesz-e rá pénz a közeljövőben, szeretnék megtanulni vezetni, én is tartok tőle picit, de talán nem csapnak kupán egy kezdőt majd :-)
NYUGI! senkise pedállal a lábán születik.
Az oktatónak az a dolga, hogy megtanítson, nem kell majrézni. Neked JOGOD VAN idétlennek lenni, mert te vagy a tanuló, neki meg KÖTELESSÉGE türelmesnek lenni, mert ő az oktató! Ezt , ha véletlenül elfelejti nyugodtan és határozottan közölheted vele! Te fizetsz,ő szolgáltat!
Ö nem felettes, és nem hatóság! Ha ezt átlátod, akkor máris nyugodtan mész oda "bénázni" ! sok sikert!!:-)
Nem szabad mingyá' ilyen ellenségesen hozzáállni a dolgokhoz...
Jó esetben az az oktató tanít neked valamit.Nem egy villanykörtét cserél ki a lakásodban.
De még egyszer mondom: no para.Nem te mész csinálsz ilyet először.A stressz pedig nem segít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!