Ha jövök 3-asban Simsonnal, és pl. egy kocsi kijön elém fékezek, behúzom a kuplungot, de maradhat sebességben?
Figyelt kérdés
És aztán folytatom utam 3-asban.2010. júl. 15. 09:55
1/4 anonim válasza:
minek húzod be a kuplungot? igaz, hogy 2T, de azért van egy kis motorféke. ne húzd be a kuplungot, és hamarabb megállsz. meg mit gondolsz, vészhelyzetben szépen visszapakolod üresbe, és utána váltogatsz vissza?
"elnézést, azért mentem magába, mert nem találtam az ürest, igy nem tudtam fékezni" ???
2/4 anonim válasza:
nekem volt már ilyen :D hármasba mentem, és kijöttelém.. XD a baj azvolt, h a fékek épp szarokvoltak.. xD a vége az lett h felmentem a járdára 40 el, h ne menjek a kocsinak... (a járdán nem voltak emberek)
3/4 anonim válasza:
Én így csinálnám, ha van kb 3 másodpercem:
Kuplungbe; le egy és azzal lendülettel hátsó fék satu.
Kuplung ki
Első, hátsó fék.
4/4 anonim válasza:
Persze hogy csinálhatod.
Elsőnek: miért ne szabadna kuplungolni?
2T-nél nincs olyan erős motorfék, ami segítene annyit a megállásban, hogy elkerülje az ütközést.
Ráadásul még a motornak se tesz jót, ha 3.-ban hagyja, és rásatuzik a hátsóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!