Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb.5 millióért egy alsó...

Kb.5 millióért egy alsó kategóriás új autót vennél a helyemben vagy pedig egy régebbi prémium autót használtan?

Figyelt kérdés

Újak közül ebbe a keretbe belefér a Kia Ceed,az akciós Toyota Corolla és a Suzuki Vitara. (ezeket néztem)

Használatból pedig 2014-16 közötti 1-es és 3-as benzines BMW-k. Naponta 80-90 km-ert megyek aminek a legnagyobb része országút,ahol szeretek haladni és a vezetés élmény sem az utolsó számomra. Ebből a keretből a pénz fele van meg, a másik felét hitelből finanszíroznám(semmiféle más tartozásom nincs) Melyiket választanátok a helyemben a következő 4-5 évre?

2019. szept. 9. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

Csábító az a BMW, de nekem 2,5-3 millió forint az a lélektani határ, amit efölött egy lutri használt autóért nem adnék ki. Akkor inkább legyen új, még sok érig garanciális, olyan összeállításban amit én álmodok meg. Ha még hitel is képbe jön, akkor pláne nem vennék használtat.

Valaki emlegette a K Astrát. Konkrétan ilyenem van. Az alap modell újonnan valóban belefér ebbe az árba. De ha az ember az alap tekerős rádió, az alap hokedlik, stb helyett kicsit jobbat szeretne, csak úgy röpködnek az extralistán összességében a plusz milliók. Az enyém bőven messze 5 millió fölött állt meg. Ja, a másik, hogy már csak 3 hengeres motorokkal rendelhető a típus. Készleten talán találsz még 4 hengerest. Egyik kollégámnak Vitarája van. Beltér minőségével, anyaghasználattal kapcsolatban megerősíthetem hogy sokkal jobb az Astra.

2019. szept. 10. 08:43
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
5 millióért semmit, ha lenne ennyim, akkor eladnám a mostanit és 8 körül nézelődnék. Ott meg már találnék elég jó autókat, ami megfelel a nem egyszerű igényeimnek.
2019. szept. 10. 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Regebbi premium de ugy, hogy beleszamolom a vetel utani koltsegeket, szervizet. Tehat ha 5 a keret akkor 4-4,5 ert neznek.
2019. szept. 10. 10:14
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Full extrás Dacia Logan-t vennék, és még maradna is pénzem.
2019. szept. 10. 10:20
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Én is újat vennék, mint eddig is csak újat vettem.

Az nem érdekel engem hogy nem úgy néznek rám hogy:

Fúú ez igen.

Inkább vettem mindig egy újat és sose volt semmi problémám vele.

2019. szept. 10. 11:44
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ, mennyi pénzed van később fenntartásra.

Ismerősömnek van egy 1,4-es Kia Ceed-je, nekem nagyon igényesnek és jól összerakottnak hat, mostanában ez az autó szerintem a legtutibb vétel újonnan. Szóval ha 5 misiből ki tudsz konfigurálni egy olyan autót, ami neked megfelelő, akkor hajrá! (Ne a konfigurált árakat nézzed elsősorban, abból sok lejön. Nézd meg, hogy mennyiért és milyen Ceedeket hirdetnek használtautón újként, az közelebb van a valós árhoz.)

A másik legokosabb lehetőség szerintem, hogy vegyél egy 3-4-5 éves, még élő gyári garanciás használtat. Bár ami nincs széthajtva, az itt is "drága" lesz ahhoz képest, hogy használt.

2019. szept. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!