Ha egy 2002-es Euro 4-es motort szerelés közben a garázsban járatok zár térbe, akkor kaphatok szénmonoxid mérgezést?
Figyelt kérdés
Ha nem muszáj nem vesződnék azzal, hogy egy csövön keresztül kivezessem az még hogy kicsit büdös lesz tőle nem annyira zavarna.
Ezek az "újabb" motorok már közel sem bocsájtanak ki annyi károsanyagot mint a régiek, szóval úgy vagyok vele nem lenne bajom mert keresztül meg a kipufogógáz a katalizátoron és már ki is szűr belőle mindent.
Tényleg így van és csinálhatom nyugodtan, vagy Euro szinttől függetlenül minden autó kipufogógázától lehet kapni zárt térben halálos adagnyi mérgező anyagot?
#környezetvédelem #halál #füst #szerelés #mérgezés #kipufogógáz #szén-monoxid #károsanyag-kibocsátás #zárt tér
2019. szept. 6. 15:05
31/34 A kérdező kommentje:
Bent is voltam 3 napot a pszichiátria zártosztályon mert az egyik volt kollégám öngyilkosság gyanúja miatt értesítette a rendőrséget és a korházból így előszőr Székesfehérvárra majd mivel nem oda tartozom utána egy nap múlva Budapestre a Péterfy krízis intervenciós és pszichiátriai zártosztályra aztán végül kiengedtek mert meggyőztem őket hogy nem volt öngyilkossági szándék és a továbbiakban sem áll fent, aztán még egy rendőrt is meg kellett győzzek erről és ennyi.
2019. szept. 19. 20:31
33/34 A kérdező kommentje:
Nem vicceltem. Ha szeretnéd feltöltöm a zárójelentést bár ki fogom takarni a helyet, időpontot meg személyes adatokat.
2019. szept. 19. 22:17
34/34 anonim válasza:
Itt van egy táblázat milyen mennyiség mennyi idő után és hogyan hat ( nagyjából, sok függ a körülményektől is):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!