Ha egy 2002-es Euro 4-es motort szerelés közben a garázsban járatok zár térbe, akkor kaphatok szénmonoxid mérgezést?
Ha nem muszáj nem vesződnék azzal, hogy egy csövön keresztül kivezessem az még hogy kicsit büdös lesz tőle nem annyira zavarna.
Ezek az "újabb" motorok már közel sem bocsájtanak ki annyi károsanyagot mint a régiek, szóval úgy vagyok vele nem lenne bajom mert keresztül meg a kipufogógáz a katalizátoron és már ki is szűr belőle mindent.
Tényleg így van és csinálhatom nyugodtan, vagy Euro szinttől függetlenül minden autó kipufogógázától lehet kapni zárt térben halálos adagnyi mérgező anyagot?
" De imádom, hogy senki nem tud a kérdédre válaszolni. Egy nagyon egyszerű kérdésem volt, a mai emissziós kontroll minden mellett lehet a kipufogógáztól szénmonoxid mérgezést kapni vagy sem? Mert azért belátjuk, hogy nagy különbség van a 20 évvel ezelőtti, 10 évvel ezelőtti meg a mai autók között.
"
Nem tudom szebben megfogalmazni a kérdést: te tényleg ilyen hülye vagy autószerelőként vagy csak trollkodsz?
Tökmindegy a kipufogógáz szén-monoxid szintje, ha a nagyságrendileg sokkal több keletkező szén-dioxid kitölti a teret és simán megfulladsz. Mit nem értesz meg ezen? Tudod, minden ősszel előfordul, hogy valaki megfullad a borospincében, pont ugyanezért.
Ha nem vagy képes megérteni, hogy a szervezetednek oxigéndús levegőre van szüksége a működéshez, a kipufogógáz meg pont ezt helyettesíti a rendelkezésre álló térben ami számodra "mérgező" akkor teljesen feleslegesen magyarázunk bármit is, csináld csak, majd este amikor a híreket nézzük röhögünk egy jót rajtad. :D
Autó korától és emissziós besorolástól függetlenül az üzemanyag elégésekor javarészt szén-dioxiddá alakul, tökmindegy hogy régi vagy új autó az üzemanyag ugyanazzá alakul.
Vezesd ki csövön a kipufogógázt, ha csak simán az ajtót nyitod ki akkor is telítődik annyi kipufogógázzal a garázs légtere hogy rossz és munkára alkalmatlan lesz a levegő a garázsban.
"De imádom, hogy senki nem tud a kérdédre válaszolni."
Kétszer válaszoltam a kérdésedre. Konkrétabban, egyértelműbben és rövidebben, hogy vezesd ki, nem tudok válaszolni. Ahogy látom mások is ezt írták, csak valamiért nem ezt a választ várod. A miértjét is leírtuk. Azt is leírtuk, hogy ha "nem akarsz vesződni" a kivezetéssel, akkor hagyd nyitva az ajtót, hogy had szellőzzön, de neked ez sem tetszik.
Komolyan ezek után már én sem tudom, hogy csak játszod a hülyét és ezzel szórakozol, vagy tényleg ennyire korlátozottak az értelmi képességeid...
Tudod mit, ha az eddigi válaszok nem tetszettek, zárd magadra az ajtót és had szóljon! Tényleg nem tudok már mást írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!