Egy Suzuki Swift Sedannal (2002) el tudok szállítani egy beltéri ajtót?
Figyelt kérdés
Ajtó mérete 204cm magas és 90 cm széles.
A kérdésem az,ha a csomagtartóba beteszem,lehajtóm a hátsó üléseket és az anyósülést hátra hajtom, befér egy ajtó a Suzukiba?
Se tetőcsomagtartóm se vonóhorgom nincs.
2019. aug. 27. 09:14
1/7 A kérdező kommentje:
Holnap venném az ajtót egy barkácsboltban(akkor lesz akciós).Ha valakinek lenne tapasztalata ez ügyben annak örülnék
2019. aug. 27. 09:19
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
igen 5 ajtós sedan
2019. aug. 27. 09:51
4/7 anonim válasza:
Szerintem belefér. Gumipókod legyen, ha kell tudd rögzíteni nyitott csomagtartónál.
5/7 anonim válasza:
szedanba nem tudod beletenni. Hosszra jó lenne, csak a vezetésben akadályozna.
6/7 veterán vas válasza:
Egy colostokkal csodákra képes az ember. :)
Szóval úgy értem, hogy csupán egy mérés, és máris meglátod befér-e vagy sem?
(Különben én biztos nem hajtogatnám az ülést. Miután csak 90cm széles, föltenném a tetőre, két hungarocell csíkot alá, és két spaniferrel rögzíteni. Aztán mérsékelt tempóban hazagurigáznék vele.
/nem egy lomot szállítottam már így/
7/7 anonim válasza:
5 ajtós Sedan nincs. 4 ajtós van, lépcsőshátú, másnéven Sedan, nagyobb csomagtérrel, illetve 5 ajtós csapotthátú van, kisebb csomagtérrel. Sedannal esélytelen, 5 ajtósba szűkösen beleférhet, de ki fog lógni hátra. Kalaptartó ki, hátsó ülések le, így befér (ha befér) máshogy nem, kicsi a hely. 5 ajtóssal már vittem csomó mindent, matracot, létrát, nagy szekrényt (lapraszerelt), radiátort stb. A csomagtér ajtóban vagy legyenek jók a teleszkópok vagy rögzítsd le, mert le fog csapódni. 60-tól a nyitott csomagtérajtón bejön a kipufogógáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!