17 éves lány vagyok és szeretnék vásárolni egy sport motorkerékpárt (125 ccm). Mit javasoltok?
Szerintem csak JAPÁNt!! De olaszokat se mondom h rosszak csak azokhoz drágább minden mint 1 japánhoz.
Én ezek közül választanék:
Yamaha TZR125
Honda NSR125
Aprilia RS 125
Cagiva MITO
Suzuki RG 125
Honda CBR 125
Yamaha YZF R125
Kezdésnek mondjuk elég lenne sztem a 4ütemű is. 2T tud durva dolgokat művelni, nekem elhiheted :)
Jaaa robogóval mentél csak? Váltani tudsz? Akkor előtte érdemes 1 simsonnal megtanulni váltani.
Előző vtam. 17f
ahogy írtad YAMAHA YZF R-125
4T motor, nem olyan őrült, mint egy RS125, ami robogó után azért már odavág. szerintem a r125 teljesen jó lenne egy lánynak, szerintem egész csajos motor, és nagyon keveset fogyaszt. ráadásul mindenki azt hiszi majd hogy R6od van :)
4 üteműt ne vegyél.
2 ütemű kell neked :D
Ezek nagyonjók:
Cagiva Mito
Honda NSR 125
meg az Aprilis RS 125 is még elmegy
CBR125-öt ne vegyél, mert az 4 ütemű
Huu van itt minden :D
Egyik aztmondja 2 üteműt vegyek másik 4 öteműt...:S
Nehéz ..... De utolso előttinek: szerintem is igyvan és aléggé csajos motor , nagyon bejön :)
Azért mondják hogy 2 üteműt vegyél mert az erősebb és gyorsabb.
A 4 ütemű pont jó kezdésnek, nem olyan pörgős, de keveset fogyaszt.
A 4 ütemű tartósabb is úgyhogy csak olyat vegyél kezdésnek, ha már jobban megy a motorozás akkor lecserélheted egy 2 üteműre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!