Meghúztam apám kocsiját, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy éve van jogosítványom, s sokszor elvittem már egyedül is az autót problémák nélkül. Ma éjjel mikor hazafelé vezettem azonban mikor befordultam a kapunkon, megcsúszott az autó a vizes füvön és a kapunak nekiment az autó oldala, egy csúf kis horpadás keletkezett rajta. Nem mertem elmondani apámnak, félek, hogy meglátja, hisz biztosan meg fogja... Nagyon nehéz természet, hajlamos a hirtelen felfortyanásra, ordításra, ami gyakran nem csak ordítás... Mennyire súlyos ha egy autó kereke fölött behorpadt egy kb arasznyi rész? Ok arra, hogy féljek a következményektől?2019. aug. 4. 02:24
11/18 Beviz Elek válasza:
Az a legtisztább ha elmondod, mindenképp ki fog derülni és legalább nem próbálod meg elsunnyogni.
Ha ezért kiabál, az csak felszíni mérgelődés, 5-10 év múlva nevetve fogja mesélni.
13/18 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy fiú vagy és mielőtt írtad volna, hogy lány már azelőtt beugrott:D Amúgy ez, hogy menőzni akart meg ilyenek... ilyen értelmes kommenteket, nyilván nagyon menő akart lenni, hogy beakart állni a bejáróra..
15/18 anonim válasza:
egyszerű: vállald a következményeket. Tudom, manapság ezt nem divat, de ez a legbecsületesebb.
16/18 anonim válasza:
Vizes fű magyarul: eláztál, és még füveztél is. :-))
17/18 A kérdező kommentje:
Jó is volt az a vizes füvezés 😂... Végülis bevallottam... Aztán kivételesen nem lett gond. Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 5. 23:05
18/18 anonim válasza:
Később majd csak nevettek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!