Nem jövök ki az oktatómmal, nem megy a vezetés. Mit tegyek?
Volt már valakivel ilyen? A suli támogat a jogosítvány megszerzésében. Nem tudunk együtt dolgozni az oktatóval. Szerintetek váltsak autós iskolán belül oktatót vagy menjek át egy másik autós iskolához? Mennyi idő, mire a papírmunka lezajlik? Volt már mással is ilyen?
A válaszokat előre is köszönöm!
Azért ne úgy álljunk hozzá, hogy a kérdező a hibás 100%-ban, az oktató meg csak be van állítva a kiállhatatlan némbernek.
Az én esetem is haosnló volt, az oktatóm ott szúrt ki velem, ahol tudott, emellett olyan bunkó és minősíthetetlen stílusban tudott beszélni, hogy mindig görcsbe rándul gyomorral mentem vezetni. Aztán váltottam oktatót, aki normális volt, magyarázott, türelmes volt, és láss csodát, vele minden ment, sikerült a viszgám is. Én nagyon jó élményekkel ültem utána autóba egyedül is, míg egy barátnőm, aki az első oktatómnál tanult és vizsgázott le nagy nehezen, a mai napig nem szeret vezetni. Nem szabad, hogy egy oktató elvegye a kedvedet a vezetéstől, így inkább válts, még ha plusz költséggel jár is!
Egy észrevétel..........
Sehol nem láttam még olyat, hogy valaki csak úgy, beírt volna a gyakori-ra:
"képzeljétek, befizettem, megtanultam, aztán beosztottak egy oktatóhoz, elvégeztem a tanfolyamot és elsőre levizsgáztam."
Pedig évente pár ezer jogosítványt kiadnak.
Viszont van a jogosítványra éhezőknek egy kis százaléka, akinek mindig öreg és rossz autó jut, akivel folyamatosan kiabál az oktató, és akiknek még a 20.óra is azzal kezdődik, hogy "próbáljunk már meg végre egyszer normálisan elindulni"
Természetesen ezt a tényt, itt ezen az oldalon -és még ki tudja hány fórumon- azonnal publikálni kell.
Kicsit elgondolkodnának, miként lehetséges az, hogy előttük is utánuk is, sok százan jutnak el könnyedén a jogosítványig, ugyan azzal az oktatóval, és ugyan azzal az autóval.
Hát nem érdekes???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!