Vw passat cc fenntartása, megbízhatósága?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2008-2009 körüli passat cc-t akarok venni 2.0 CRTDI motorral és kézi váltóval. Mennyire megbízható ez a modell? Nyilván csakis akkor vennék ha megbízható , nem pedig egy pénztemető. Szívesen várom azoknak a válaszát akiknekVolt vagy van még most is vele tapasztalata konkrétan ezzel a modellel. Nem szeretnék olyan emberekre hagyatkozni akik innen onnan szomszédtól a havertól hallottak eztazt erről arról a problémájáról stb.…
2019. júl. 31. 22:42
31/42 anonim válasza:
Azt tudtad hogy van a motor tömbben az olaj járatban egy szelep ( ne kérdezd miért) amit se javítani se cserélni nem lehet és ez lett rossz? Vagy öntik vagy préselik a motortömbbe a robbantott ábra se mutatja mert a motor része. ( infó a hivatalos volkswagen szervizből van ők találkoztak evvel a problémával, megoldás: motorcsere)
32/42 anonim válasza:
Az autó a volkswagen hivatalos márka szervizben van
33/42 anonim válasza:
Óóó akkor az a baj. A márkaszervizekben egyáltalán nem tudnak autót szerelni.
34/42 anonim válasza:
Ha piros az a baj ha fekete akkor az a baj. Látom mindenre van kifogás:)
35/42 anonim válasza:
Nem én (aki másik szerelőt ajánlott), mondta, hogy a márkaszervíz sz/r. Több válaszoló van, csak megint elmaradt a tag-gelés. Ettől függetlenül hibába ragozzuk, ahol eddig próbálkoztak vele, ott nem értenek eléggé hozzá. Az ország melyik részén vagy? Ajnálanék szerelőt, ahova pl. én hordom a 2.0 CRTDI-met. Ott biztos megcsinálják, csak kérdés hajlandó vagy-e mondjuk a borsos ár mellett még 2x200 km-t trailereztetni is a kocsit akár
36/42 anonim válasza:
Köszi szépen, egyenlőre marad az udvaron dísznek, meg utáltam a kocsit
37/42 anonim válasza:
Te tudod, van az a pénz, amiért átveszem
38/42 anonim válasza:
Mennyi? Be indul meg minden,1 valami nincs benne a tábla felismerés. Ülés maszir fűtés hűtés, 4 személy, panorámatető, összkerékhajtás,bőr bézs belső, automata parkolás,stb
39/42 anonim válasza:
Hát ha olajnyomás nélkül indítgatod, akkor nyilván nem sokért. Évjárat, km, szín, állapot? Gumik? Fékek? Helyileg merre? Hányadik tulaj stb stb.
40/42 anonim válasza:
Nyilván nem fogom el adni mert nem vagyok kis madár féle 😀, meg nem olyan ember vagyok aki így inditgat egy autót amibe nincs olaj nyomás ráadásul új turbóval ( mivel abba van a legkisebb csapágy és szinte az van legfelül az az első ami tönkre mehet) ami 160 ezer volt 🙂 ennyire nem vagyok kezdő autós ennyit én is értek a kocsikhoz ( mivel a garázsba áll még 1 2008 as 3.0 a8 as is ami viszont eladó 2millioert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!