Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi volt a legtöbb idő amit...

Mi volt a legtöbb idő amit itt beszélgettetek valakivel, és mi lett belőle?

Figyelt kérdés
Úgyértem, átmentetek máshova, estleg utána találkoztatok is, estleg össze is jöttetek?

jan. 27. 19:57
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Másfél év.

Tapasztalatszerzés.

jan. 28. 14:05
 12/23 zol56 válasza:

Igazábol mondegy, de ha csak partnert keresel neenj mondjuk a kert tészlegbe, mert úgyis hamar kiderűl, hogy mást keresel.

Akkor mondjuk inkább egy tarskeresőre menjél.

jan. 28. 16:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam a társkeresőket, ugyan az a helyzet sajnos, ugyan így eltűnnek egymásnak az emberek ott is.
jan. 28. 17:07
 14/23 anonim válasza:

Két év biztosan megvan, de nem tudom az elejét, mert kéthavonta teljesen lenullázom a levelezést, majd letiltom és próbálom ignorálni.

Aztán persze feloldom és folytatódik az egész.

Hogy mi lett belőle?

Addikció és elmebaj! :D

jan. 28. 17:30
 15/23 anonim válasza:
Max 1 hét
jan. 29. 14:35
 16/23 anonim válasza:

Nyugi en is bena vagyok ezekhez.. nekem max par hetig ha sikerult fent tartani egy beszelgetest barati alapon barkivel is...

23l

febr. 17. 22:20
 17/23 anonim válasza:
Nem te vagy a bena, ketton all a vasar ahogy szoktak mondani
febr. 18. 06:45
 18/23 anonim válasza:

De az vagyok, tudom magamrol.. meg egyebkent is sokszor megkaptam mar :)

16os voltam

febr. 18. 07:41
 19/23 anonim válasza:

Csak azert mert mert masok azt mondjak még nem vagy az

Az csak masok velemenye

Most ha valakinek azt irod hogy a fekete cicakat szereted o meg a szurke cicakat és azon fel van haborodva hogy te a fekete cicakat szereted es nem ir tobbet az kinek a hibaja?

Nem a tied

febr. 18. 08:54
 20/23 anonim válasza:
Igen, tudom en... de ezt konnyu elhinnem.. mindig is ilyen voltam hiszekeny pocs akinek megfelelesi kenyszere van:(:
febr. 18. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!