Ha oltozobe zuhanyzas kozben beszelgettek valakivel akkor szembe fordultok vagy hattal? vagy ahogy eppen?
Multkor egyik sporttarsammal pont egymassal szemkozti zuhanyzoban zuhanyoztunk (fuggony nelkuli),
Es dumaltunk kozben, viszont en vegig hattal voltam nem akartam szembe fordulni (bar fene tudja miert nem vagyok szegyenlos), o viszont hol felem fordult beszelgetes kozben hol hattal.
Ti hogyan vagytok ezzel?
Én simán vagyok szembe a másikkal zuhanyzás közben.
Van, hogy le pillantok. Van, hogy a másik is. Mi van vele, ha látjátok egymást meztekenül?
Szerintem jó egymás előtt meztelenül lenni.
Nem unalomuzo bajcsevej.
De eppen egy edzes vagy meccs utan megdumalni ezt azt megszoktunk a zuhanyzas kozben.
"Szerintem jó egymás előtt meztelenül lenni."
Bajom nekem sincs vele, de ha szerinted kifejezetten "jó", akkor te bizony meleg vagy...
De miért kéne el fordulni másoktól?
Miért gond az, hogy mások látják a farkatokat? Vagy törölközésnél azt, hogy himbálózik? Miért ennyire gond ez?
Ha olyan tartalmas beszélgetés, akkor gondolom annyira közel álló ember, aki előtt nem jössz zavarba.
Ha meg csak pár szót szólsz valakihez, ahhoz nem kell teljes testtel felé fordulni.
2, 6
Egy kulturált embernek vannak önbecsülései, pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!