Ha oltozobe zuhanyzas kozben beszelgettek valakivel akkor
szembe fordultok vagy hattal? vagy ahogy eppen?
Figyelt kérdés
Multkor egyik sporttarsammal pont egymassal szemkozti zuhanyzoban zuhanyoztunk (fuggony nelkuli),
Es dumaltunk kozben, viszont en vegig hattal voltam nem akartam szembe fordulni (bar fene tudja miert nem vagyok szegyenlos), o viszont hol felem fordult beszelgetes kozben hol hattal.
Szembe fordulok, nincs azzal baj és mint általában a nudisták a szemébe nézünk a másiknak, nem vizslatjuk.
okt. 23. 18:04
12/21 Sz.Árpád válasza:
Attol függ... Ha a hátamat mosom akkor a hátam van a fal fele. Ha a hasamat akkor a hasam van a fal fele... Illetve oldalazva is néha. Nem vagyok szégyenlős akkor sem ha egy-egy haverom is ott van.
okt. 23. 21:54
13/21 anonim válasza:
Mosakodás közben épp arra fordulva beszélgetek, amerre tartok a mosakodással :D
okt. 27. 18:27
14/21 anonim válasza:
Vagy háttal maradok vagy féloldalt fordulok a fejemmel
okt. 30. 05:48
15/21 anonim válasza:
Többnyire szembe fordulok,függetlenül attól hogy ki az. 45N
dec. 2. 05:37
16/21 anonim válasza:
Nekem elég fura lenne pucéron fürdés közben egy hapsival egymással szemben állva beszélgetni, szóval számomra biztos nem lenne normális. De másoknak lehet az ezt neked kell érezned.
dec. 4. 00:43
17/21 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom, hogy valaki másoknak mutogatja a farkát zuhanyzás közben, majd 10 perc múlva már az a baja, hogy miért látszik a térdem a munkahelyen.
dec. 4. 11:22
18/21 anonim válasza:
Ha beszélgetek valakivel, akkor annak a szemébe nézek. (Tehát szembefordulva, de nem a nemi szervét nézve.)
dec. 4. 12:07
19/21 anonim válasza:
Katonáknál itt-ott vannak közös zuhyanyozók, lehetetlen nem szembe fordulni a másikkal.
Sporolók sem csinálnak ebből problémát (közeli jó ismerősöm spotol, tőle tudom).
Nudista strandon is mutogatják magukat az emberek meztelenül.
Nem látok benne semmi elítélendőt, ezért automatikusnak veszem, hogy szembe fordulok a beszélgetőtárssal.
dec. 4. 15:52
20/21 anonim válasza:
#10 az lenne a kulturált ember önbecsülése, hogy beszélgetés közben a hátát fordítja a másik felé?
Nyilván szemben vagyok azzal, akivel beszélek, ez a tisztelet minimuma.
Akinek annyi a kultúra meg az önbecsülés, hogy csak meg ne lássák mások a nemi szervét, és akkor minden rendben van, annak sekélyes a kultúrája és elég kevésre is tartja magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!