Volt már, hogy valakivel beszélgettél és szimpatikus volt, és aztán rád írt egy másik válasznál valami olyat, amitől csalódtál benne?
Figyelt kérdés
Hogy pl. beszélgettetek itt pár napja, és jól kijöttetek meg minden, egy normális, kedves embernek gondoltad. Aztán egy másik válaszodra - mivel ugye nem tudta, hogy te vagy - írt valami nagyon durva, perverz, alpári, obszcén, stb. dolgot, amit abszolút nem néztél volna ki belőle?
Hogy reagáltál?
Elmondtad neki, hogy te vagy az, akire ráírt?
Folytattad vele a beszélgetést?
2023. szept. 22. 23:22
1/15 anonim válasza:
Megesik az ilyesmi. Hogy reagáltam?
Gondoltam magamban, csak még egy ugyanolyan ember, mint egy a sok közül.
2023. szept. 22. 23:28
2/15 anonim válasza:
Ilyen formában nem, de vannak akik kb mindenre privátban akarnak reagálni. Fordult már elő hogy 3 különböző kérdés alatt írt rám ugyanaz a személy.
2023. szept. 22. 23:32
3/15 anonim válasza:
Nem: itt általában minden hamar megszakad.
2023. szept. 22. 23:33
4/15 anonim válasza:
nem. és veled fordult már elő ilyen, kérdező?
2023. szept. 22. 23:49
5/15 anonim válasza:
Olyan volt több is, hogy beszélgettem valakivel és írt dolgokat, aztán írt privátot és kiderült kamu az egész. Volt olyan akinél sok idő telt el a 2 beszélgetés között.
2023. szept. 23. 00:06
6/15 anonim válasza:
Nem. Velem fordítva volt. Első privátjában annyira unszimpi volt, hogy még csak nem is válaszoltam neki. Aztán következő privátos találkozásunkkor meg egy több éves netes ismeretség kezdődött el. Haverság, barátság, online szexkapcsolat...nem is tudom pontosan mi.🤗🥰
2023. szept. 23. 00:16
7/15 A kérdező kommentje:
#4 Igen, azért tettem fel a kérdést. Nem igazán tudom, hogy most mit csináljak. Mostanában ritkán van, hogy itt valakivel egyáltalán normálisan lehet beszélgetni, vele meg kifejezetten jól kijöttünk, tök jót beszélgettünk. Aztán meg kiderül, hogy csak a szokásos beteg, elmeháborodott troll... De ugye ő nem tudja, hogy nekem írt. Viszont én így már nem tudnám vele folytatni a normális beszélgetést, mintha mi sem történt volna.
2023. szept. 23. 00:24
8/15 anonim válasza:
Simán lehetne szembesíteni a h*eségével, legalább észrevenné magát, hogy nem mindenkivel játszhat.
2023. szept. 23. 06:35
9/15 anonim válasza:
Sok a troll. Mert név és arc nélkül megy a komment
2023. szept. 23. 06:48
10/15 anonim válasza:
Az a gond, hogy neked vannak nagy elvárásaid egy arctalan oldal felhasználóival szemben. Idegenekkel szemben. Ez az én meglátasom, persze lehet vele vitatkozni. Még a férjemmel szemben sincs semmilyen elvárásom, ami a valóságtól távoli, nemhogy idegenekkel. Ahol nincs elvárás, ott csalódás sem lesz. Nekem is tanulni kellett ezt.
2023. szept. 23. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!