Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Volt már, hogy valakivel...

Volt már, hogy valakivel beszélgettél és szimpatikus volt, és aztán rád írt egy másik válasznál valami olyat, amitől csalódtál benne?

Figyelt kérdés

Hogy pl. beszélgettetek itt pár napja, és jól kijöttetek meg minden, egy normális, kedves embernek gondoltad. Aztán egy másik válaszodra - mivel ugye nem tudta, hogy te vagy - írt valami nagyon durva, perverz, alpári, obszcén, stb. dolgot, amit abszolút nem néztél volna ki belőle?

Hogy reagáltál?

Elmondtad neki, hogy te vagy az, akire ráírt?

Folytattad vele a beszélgetést?

2023. szept. 22. 23:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mikor ismerkedtem, no de nem itt hanem Badoon akkor elbeszélgettem tök jól egy két sráccal majd olyasmit irtak amitől full elment a kedvem tőlük.Hiába voltak helyesek.
2023. szept. 23. 09:02
 12/15 anonim válasza:
Ez általában így szokott menni.
2023. szept. 23. 15:35
 13/15 A kérdező kommentje:
#10 Ennek semmi értelme. Milyen elvárás?? Az, hogy szóba álltam itt valakivel? Szerintem te sem igazán érted, miről beszélsz és abszolút nem is passzol ehhez a szituációhoz. Komolyan nem értem, hogy jön ez ide, vagy mit szerettél volna kihozni belőle. Vagy neked nem sikerült megértened a kérdést. De legyen neked igazad, igen, én tehetek róla, mint ahogyan én tehetek minden egyes itt kapott beteg, agresszív, agybajos üzenetről, sőt, azért is én vagyok a hibás, amiért tele van az oldal elmeháborodottakkal.
2023. szept. 23. 18:01
 14/15 anonim válasza:

Pár éve volt olyan,akivel írásban jól elvoltunk,találkoztunk is,többször.Nos ezeken a találkozásokon hangzottak el olyanok,ami először elgondolkodtatott és később elköszönéshez vezetett.

Pedig értelmes,nagyon ápolt és nagyon jó megjelenésű volt az illető.

De...

2023. szept. 24. 06:18
 15/15 anonim válasza:
Bennem ezek szerint akkor már mind a három női felhasználó csalódott, mert senkitől semmilyen választ nem kapok már hetek óta, mindegy kinek írok.
2023. szept. 24. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!