Mi volt a legtöbb idő amit itt beszélgettetek valakivel, és mi lett belőle?
Figyelt kérdés
Úgyértem, átmentetek máshova, estleg utána találkoztatok is, estleg össze is jöttetek?jan. 27. 19:57
1/23 anonim válasza:
2 év, de nem lett belőle semmi sem. Chat-en beszéltünk.
jan. 27. 20:15
2/23 A kérdező kommentje:
2 év? Hú az jó sok, kár, hogy nem lett semmi.
jan. 27. 20:16
3/23 anonim válasza:
Éppen most néztem meg egy órája, hogy van, akivel több, mint 7 éve írtunk elöször egymásnak, azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Egy másik valakivel meg 5 éve van meg.
De nem párkapcsolatok, hanem barátság
jan. 27. 20:38
4/23 A kérdező kommentje:
Az is jó azért!
Nekem is van, akivel szinte azóta beszélek, mióta itt vagyok, kb fél éve.
jan. 27. 20:40
5/23 anonim válasza:
Kb. 1 hónap, talán két emberrel is, de nem emlékszem pontosan. Valakivel utána más felületen beszéltünk tovább, majd találkoztunk, de nem lett belőle semmi, másvalakivel szintén egyéb felületen beszélek már hónapok óta, találkoztunk is néhányszor, de vele nem társkeresés céljából ismerkedtem.
jan. 27. 22:09
6/23 anonim válasza:
Több mint 2 év és még tart, szoktunk is találkozni.
Volt szintén egy 2 éves beszélgetés és pár fél éves.
Mind barátkozás, levelezés céllal.
jan. 28. 07:27
7/23 zol56 válasza:
Beszélgetés volt több is. Hosszabb is. Találkozás 1 hölgyel volt többször. Máig is beszélünk.
jan. 28. 10:53
8/23 A kérdező kommentje:
7-es
Akkor csak van itt is példa ilyenre is, csak én vagyok béna hozzá! :(
jan. 28. 10:56
9/23 zol56 válasza:
Nem biztos, hogy ez bénaság.
Persze attól is függ milyen témakörben kutakodsz. És persze kell egy úgymond szerencse is hozzá.
jan. 28. 12:53
10/23 A kérdező kommentje:
9-es
Miért, ezen kívűl más témakörökben is érdemes?
jan. 28. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!