Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Járt így más is itt?

Járt így más is itt?

Figyelt kérdés
Hogy beszélgetett valakivel itt hosszú időn keresztül, nagyon meg is kedveték egymást, átmentek más platformara, és pár hét után teljesen kifulladt a beszélgetés?

jan. 23. 20:37
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Most is vannak ilyen beszélgetéseim férfiként. Egyszerűen nem jön válasz. :D pedig előtte napokon/heteken keresztül beszélgettünk egész sok mindenről. Ilyenkor nem igazán tudom eldönteni, hogy továbblépni szerettek volna, vagy simán csak megunták (bár a beszélgetés és a válaszaik alapján nem ez látszik)... De ilyenkor elfogadom a dolgot és elengedem általában az egészet.
febr. 14. 10:14
 32/34 anonim válasza:
31. Én olyankor szakítok meg egy beszélgetést, amikor a másik elkezd csak magáról ömlengeni oda meg vissza, - várja a dicséretet -, amiket meg írok válaszokat, kérdéseket, azokra nem is reagál.
febr. 14. 10:47
 33/34 anonim válasza:
#32 Ezt még meg is tudom érteni. Bár én magamról akkor beszélek leginkább, ha kérdeznek.
febr. 14. 12:51
 34/34 anonim válasza:
Igen. Volt akivel évekig ment a csevegés utána, majd kvázi egyik napról a másikra megszűnt.
febr. 14. 13:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!