Járt így más is itt?
25-ös
Te lány vagy igaz? És a férifiak is ezt csinálják? :(
Ha gondolod beszélgethetünk, én egyáltalán nem vagyok ilyen, és szerintem hasonló elképzeléseink vannak!
Én is többször jártam már úgy, mint a 25-ös kommentelő. De azért szerencsére sikerül tartalmas kapcsolatokat is kialakítani, találkozásokkal és egyebekkel együtt, de persze az esetek többsége nem ilyen volt.
(#3 vagyok, szintén nő)
Férfiak is csinálják ezt manapság, szóval tényleg nem azon múlik, hogy ki milyen nemű. Számomra megbízható nők is beszámoltak hasonló jelenségről, és itt az oldalon is sokszor látom kiírva ezt a dolgot, hitelesnek ható női kommentelőtől. Hitelesnek ható alatt azt értem, akinél tényleg látom hogy nem ő volt toxikus, vagy flegma, nem ő űzte el a másikat, hanem tényleg ilyen szerencsétlenül beleválasztott. Sokan csak unalomból szórakoznak a másikkal, hülyítik össze vissza, vagy a téves elképzeléseik, vágyuk, irreális énképük miatt már a legkisebb nem tetsző dolog miatt is visszatáncolnak, sunyin ghostingolva, vagy lassabb de aljasabb módon építve le a másik felet.
Viszont ha a ghosting célját nézzük, azért még mindig az alantasabb és gátlástalanabb nők profitálnak ebből a leginkább. Általában ők azok, akik sokszor szándékosan udvaroltatnak maguknak, kiélik a figyelmet és olcsón jött szórakoztatást (ilyet amúgy senki ne csináljon, ha nem kölcsönös a dolog! sajnos tömegével követik el hímneműek a mai napig, és baromi kontraproduktív...), aztán ha megunták akkor vagy beléd kötnek valami kitalált sérelemért és balhét provokálnak, miért te vagy a rossz, vagy simán csak ghosting. Vagy slow fade. Akár mindenféle csábítgatás után is, mindig is téged kerestelek, rengeteg és átlag feletti intenzív online közös idő után is, vagy akár kifejezetten a randiígéret, közelgő randi előtti napokban. Hát így megy ez manapság.
Szóval ja, ez a fajta önzés, hülyítés és kihasználás ez a jelenkorban kifejezetten gyakori lett online. Tönkretéve azt, ami egykor azért elég jól működött. És ahol a nem átlagos emberek egykor sokkal könnyebben megtalálták azokat a ritka embereket, akik tényleg olyanok mint ők.
Interneten nehéz ismerkedni, mert még csak nem is látod a másikat, ergo nincs egy mankód, hogy milyen témát dobj fel. Bevallom őszintén legalább 10 éve nem ismerkedtem interneten.
Nagyon régen volt itt egy lány akivel viszont évekig dumáltunk, majdnem több is lett belőle.
34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!