Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Járt így más is itt?

Járt így más is itt?

Figyelt kérdés
Hogy beszélgetett valakivel itt hosszú időn keresztül, nagyon meg is kedveték egymást, átmentek más platformara, és pár hét után teljesen kifulladt a beszélgetés?

tegnap 20:37
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szerintem, erről mindenkinek van egy története. És, igen 1x jártam így.
tegnap 20:45
 2/14 A kérdező kommentje:

Egyszer én is. 🙁

Lehet több esélyt nem is adok a dolognak így itt. 😥

tegnap 20:47
 3/14 anonim válasza:

Én már elég sokszor jártam így az elmúlt évek alatt.

Jó ideje inkább már nem is merülök bele a dolgokba.

tegnap 20:52
 4/14 anonim válasza:

Én szinte,akinek nem felelek meg első nekifutásra,az már egy elköszönő üzenetet sem képes írni!!

Hosszú beszélgetést pedig igen nehéz folytatni a mai digitalizált világban...

Egyre kevesebben kíváncsiak másokra és keresik a társaságot!

Vannak kívételek,de reálisan nehéz találni erre partnert!

tegnap 20:56
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen sajnos.

Nem vagyok extra pasi, de elvileg a kölcsönös vonzalom is meg volt, mikor láttuk is már egymást, részemről mondjuk tényleg.

tegnap 20:58
 6/14 anonim válasza:
Tényleg mintha lenne valami ebben az oldalban, mert én is jártam hasonlóan. Itt rengeteget tudtunk beszélni, máshova átmenve meg szinte mindig csak nyögvenyelősen. Itt tartalmas, mélyebb témák is voltak, átmenve meg inkább valami semmitmondó felszínes üzenetváltások.
tegnap 21:20
 7/14 A kérdező kommentje:

6-os

Igen, lassan már félek is átmenni, inkább itt küldök képet, de úgy meg kamunak hisznek.

tegnap 21:22
 8/14 anonim válasza:
2 esetben volt ilyenem.
tegnap 21:50
 9/14 anonim válasza:

Igen.

Egyébként én társkeresőn is mindig így járok, ha átmegyünk Messengerre, kampó :)

tegnap 22:05
 10/14 anonim válasza:

Ez az internetes ismerkedés átka. Egy idő után elfogyik a téma, vagy már nem lesz annyi közös téma, így szépen lassan elhalványul a kezdeti érdeklődés.

A lányok mindig könnyebben találnak pasit, aki valamivel másabb mint te, érdekesebb valamilyen szempontból. Megtartanak egy ideig lelki szemetesnek, vagy unaloműzésnek, aztán felszívódnak, mint ha ott se lettek volna. (Sajnálom, de igazam van!)

Az én tanácsom az lenne, hogy ismerkedj a való életben! Sokkal nagyobb sikerrel jársz, még ha több időbe is kerül, mide szóba állnak veled. Tarts ki és meglesz a gyümölcse:)

tegnap 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!