Valamit sejtet ez a mondat? Érezheti, hogy mi van mögötte? Hogy "arra" utaltam vele?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel szimpatizálok, szerintem sejti, hogy vonzódom hozzá.
Adtam neki egy dokumentumot, hogy olvassa el, az a tervem, hogy személyesen találkozunk, megbeszéljük, kettesben, hátha közben alakul valami kettőnk között(érintés, simi, csók).
írtam neki egy smst, amit így zártam: " érdekel a véleménye! Majd átbeszéljük..." ebből az utolsó mondatból érezheti, sejtheti, hogy mire gondolok, hogy "átbeszéljük..."?
ma 09:35
1/9 A kérdező kommentje:
ott tart eddig vele dolog, hogy biztos, hogy én is szimpatikus vagyok neki, ha összefutunk szólunk egymáshoz, néz is, volt, hogy rendesen végignézett rajtam, a mellemet nézte stb. ritkán találkozunk sajnos.
ma 09:38
2/9 anonim válasza:
Hát ebből még nőként sem sikerülne ráéreznem, mit akarsz, a pasiknak meg még nehezebben megy az ilyesmi :D
ma 10:12
3/9 A kérdező kommentje:
2:és ha már előtte flörtöltünk? Mert az volt.
ma 10:14
4/9 anonim válasza:
Nem, semmi. Átbeszéljük a dokumentumot, ennyi. Ha még hozzátetted volna, hogy majd átbeszéljük a doksit és a többit is... Vagy Átbeszéljük a dolgainkat... De így... nulla :)
ma 10:16
5/9 A kérdező kommentje:
4: és"... "Sem sejtet semmit?
ma 10:35
6/9 anonim válasza:
engedd ezt el... ha tetszel neki, úgyis lesmárol majd, mindegy, mit írtál neki :D
ma 10:41
7/9 anonim válasza:
Ferfikent irok, hogy en mennyi ilyen "utalast" beneztem. 😃 Nem lehetne kicsit egyértelműbben írni?!? Egy csomó légyottról lecsúsztam az ilyenek miatt...borzadály
ma 11:39
8/9 anonim válasza:
Szerintem ezt senki sem tudja, senki sem gondolatolvasó. De ne is gondolkodj ezen. A lényeg, hogy találkoztok, az már biztos. Majd ott alakítsd úgy, hogy egyértelmű legyen, hogy többre is nyitott lennél, mint a munka.
ma 11:53
9/9 anonim válasza:
Ha munkahely ott eleve kb mindenki kerüli a kapcsolatokat, mert tök kockázatos, ha vége lesz és nagy sértődések és lehet valakinek ki kell lépni. Szóval szerintem ez eleve nehéz terep. Én nem hiszem, hogy mozdulna, ha nincs alapos oka.
ma 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!