Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valaki megszólított ismerkedési célból, és nemet mondtatok, amit később mégis "megbántatok"?
mindenkinek ment a zöld kéz.
#2 Akkor biztos jól tartod magad, hogy huszonévesnek néznek :D
#4 ezt nem értem. Volt olyan, hogy nemet mondtál, de csak amiatt, mert volt párod és hűséges vagy? De amúgy igent mondtál volna? Vagy hogyan értelmezzem? :)
Nem is megszólítást bánok, hanem mi randiztunk is párszor. Nagyon rendes, helyes srác volt, de úgy éreztem, nincs meg a kémia.
Mai fejjel már tudom, hogy ez azért volt, mert vittem tovább a szülői mintám és az apámhoz hasonló "rosszfiúkat" kerestem. Aki szimpi, izgi, cserébe akkor is lódít ha kérdez és lelkiismeret furdalás nélkül szédít más nőket.
Mai fejemmel tudom, hogy azért nem éreztem a kémiát, mert az a srác halál normális volt, nyugis, megbízható. Vannak közös ismerőseink, ő is ismerősöm fb-n. Látom, hogy szép élete van, a felesége, gyereke a mindene. Ezt az egy srácot bánom, hogy kihagytam. Pedig nagyon próbálkozott anno és külsőleg is tetszett, csak akkor úgy éreztem, hogy hiányzik az a kis plusz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!