Potenciazavarral élőként, de rugalmas hozzáállással hogyan találhatnék magamnak párt?
Figyelt kérdés
10 éve próbálok "meggyógyulni", mindent és mindent kipróbáltam, ezt már el kell engedni. Ez van! Ezzel kapcsolatos tanácsokat, köszönöm, már nem kérek! Olyan Nőt keresek, aki el tud fogadni így is, nem kell hogy aszexuális legyen. Az orális szexet nagyon szeretem adni (és fogadni is képes vagyok, csak a behatolás nem megy mert kb. 80%-os az erekcióm). De hajlandó vagyok belemenni az csatolható eszközök használatába is, tehát gyakorlatilag így a magasabb igényekhez is nagyon rugalmasan tudok alkalmazkodni, hiszen nem rajtam múlik! De ha éppen az ellenkező a felállás, tehát a Hölgy igényei alacsonyabbak, ahhoz is ideális tudok lenni...dec. 9. 11:43
1/5 anonim válasza:
Hasonló korosztályban nézelődj. Idősek otthonában például. Ott már nincs annyira nagy igény, bőven lehet találni olyan nőt akinek nem ez lesz a fókuszban.
dec. 9. 12:58
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
dec. 9. 14:17
3/5 anonim válasza:
Én a frigid, vagy aszexuális nőket tudnám ajánlani. Adok tippet is, láttam pár nőt a szexualitás kategóriában aki hasonlóval küzdött mint te, csak fordítva. Hogy ő nem képes megadni a férfiaknak amit tőle akarnak, mert taszítja a behatolás, vagy undorodik a szextől, és társai. Meg olyan is volt akinek nagyon alacsony a libidója és neki is csak egy szükséges kényszer volt a szex, így keresgélt olyan férfit aki nem szexközpontú. Kevesen vannak, de mint látod létező dolog. Én azt javaslom próbálkozz meg velük, vagy hasonlókkal. De neked kell utánuk menni aktívan, arra elég kicsit esélyt látok hogy kiszúrnák ezt a hirdetést, és rád írnának. Aztán persze ki tudja.
dec. 9. 15:27
4/5 anonim válasza:
Én potencianővelőt használok. bevált.
dec. 9. 15:37
5/5 anonim válasza:
Mitől jó ez egy nőnek? Inkább egy kemény farkú jó pasival dugnak.
dec. 11. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!