Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen társkeresőn találtatok...

Milyen társkeresőn találtatok párt?

Figyelt kérdés
F/55

szept. 11. 08:18
1 2 3
 1/29 anonim válasza:

Csak a Facebook társkeresőről tudok nyilatkozni. Félévig voltam fent.

Volt két egyezésem, pár üzenet váltás után ghostingoltak.

Pedig állítólag jól nézek ki.

Nem ajánlom.

34F

szept. 11. 08:45
 2/29 anonim válasza:
Randivonal
szept. 11. 09:26
 3/29 anonim válasza:
Én tindereztem, kb egy hét alatt össze találkoztam is onnan egy értelmes lánnyal.
szept. 11. 09:34
 4/29 anonim válasza:
Ismerősöm is Tinderen talált magának párt. Én ha rászorulnék szerintem először a Facebook társkeresőt próbálnám.
szept. 11. 09:39
 5/29 anonim válasza:

Tinder badoo bumble

13 randi, abból 3 kapcsolat, 5 alkalmi/szexkapcsolat.

23F

szept. 11. 09:41
 6/29 anonim válasza:

Tinderről is volt pár randim, Bumble-n össze is jöttem egy lánnyal.

Kiemelném, hogy nem vagyok egy kigyúrt pénzes alak. Rengeteg múlik azon, milyen képeket teszel fel, milyen a dumád, a humorod, illetve hogy nem görcsölsz rá.

szept. 11. 10:08
 7/29 anonim válasza:
#6 fckboynak kell lenni akkor talàn van esélyed. Jófiús kinézettel cseszhetes (az van nekem is)
szept. 11. 11:38
 8/29 anonim válasza:

#7 Tévedés. Nem vagyok fckboy, kitűnő tanuló voltam, a doktorimat tervezem. Nem szeretem a bulikat, inkább metál koncertre járok, kifejezetten vékony vagyok.

Ha magabiztos, türelmes vagy, és jó a szöveged, van merszed lépni, akkor van esélyed, csak ki kell várni. Mielőtt összejöttem a jelenlegi barátnőmmel, szerintem több, mint 20 randim volt. Voltak defektes és kevésbé defektes lányok, akikkel nem működött.

Az a legrosszabb, ha sajnáltatod magad, és meg sem próbálod. 0 önbizalommal és magabiztossággal nem fog menni, ebben igazad van.

szept. 11. 11:46
 9/29 anonim válasza:
Túratárson
szept. 11. 11:49
 10/29 anonim válasza:

Off (bocsi kérdező)

Válaszolók!

Olyan előfordult veletek (mondjuk tinderen) hogy a csaj írt elsőnek?

Abból lett valami?

Meg ezek előfizetéses oldalak nem?

szept. 11. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!