21/29 anonim válasza:
Én semmelyik társkeresőn sem találtam párt! Unatkozó és egyben szexet kereső (egyéjszakásat) gyűjtőhelye. Ott komoly ember aki tényleg kapcsolatot akarna nagyon kevés van, vagy csak szimplán félénkek az ismerkedésre. Nagyon nagyra nőttek az emberek elvárásaik a másik felé, sokszor többet várnak el a partnerüktől mint amivel ők saját maguk rendelkeznek.
szept. 15. 13:49
22/29 anonim válasza:
#20 ja persze a másik oldalon is ezt hallom 😃 érdekes hogy ezek sosem talàlnak egymàsra
szept. 15. 13:52
23/29 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz találni, ha nem forogsz olyan körökben, ahol emberekkel tudsz rendszeresen kommunikálni, ráadásul sok olyan oldal van, ahol feltűnnek az alprofilok hogy csabulj el és fizess elő, aztán rájössz
szept. 15. 14:01
24/29 anonim válasza:
Randivonal
30/F
szept. 18. 02:02
25/29 anonim válasza:
24 elő kell fizetni?
szept. 18. 07:14
26/29 anonim válasza:
Én elő voltam fizetve, igen. 2-3 ezer forint nem vágott földhöz. Annyi, hogy így a jelenlegi barátnőmnek emailt kellett küldeni, miután szíveztük egymást, mert ő nem volt előfizetős, így nem tudott nekem írni.
szept. 18. 12:56
27/29 anonim válasza:
Én nekem kezd alakulni egy lánnyal kapcsolat akit élőben koncerten ismertem meg. Milyen érdekes hogy nem internetes pénzlehúzó társkeresőről ismertem meg ezt a lányt. Élőben kell ismerkedni férfiak és nők!
okt. 21. 17:25
28/29 anonim válasza:
#27 Az hogy neked szerencséd volt élőben nem jelenti azt hogy úgy kell 😃 Élőben sem könnyebb..akinek nem megy annak úgyis mindegy
okt. 21. 18:22
29/29 anonim válasza:
Van benne igazság. Élőben könnyebb azért szerencsével járni mint online. Online 4 éven át próbáltam ismerkedni de semmi nem volt, élőben meg szinte egyből bár voltak ott is kudarcok sajnos.
okt. 22. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!