Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Emberek akik itt keresnek...

Emberek akik itt keresnek párt, miért nem egyéb társkeresőn próbálkoztok?

Figyelt kérdés
Ezt nem vitaindító vagy dühítő kérdésnek szántam. Engem az érdekelne, hogy ti, akik itt keresnek párt és próbálnak ismerkedni, hogyhogy nem a szokásos társkeresőkön próbálkoztok? Eddig hogy megy a dolog? Nem rossz az, hogy nem látjátok a másikat? Vagy épp az a jó, hogy titeket se látnak?
2023. ápr. 9. 19:24
 1/8 anonim válasza:
2023. ápr. 9. 19:34
 2/8 anonim válasza:
Csúnyák vagyunk, itt meg nem látják a külsőnket
2023. ápr. 9. 20:52
 3/8 anonim válasza:
Mert máshol már ismernek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2023. ápr. 9. 21:23
 4/8 anonim válasza:

Többi társkeresőn a kép kelti az első benyomást, ami alatt 2-3 mondat szerepel a sablon "szeretek: kirándulni, túrázni, utazni" szöveggel. Unalmas.

Aztán ha ráírsz soha nem tudhatod hogy az a csaj még hány pasival írogat párhuzamosan. Másrészt több ismerősöm is tinderen keresztül került először kapcsolatba, azóta mindegyik ex-ként tud ezekre hivatkozni.

Biztos van akinek hosszútávú kapcsolatot sikerül ott kialakítani, de szerintem a hasonlóan gondolkodó lányok szintén kerülik a tindert.

Itt gyakorin az a jó, hogyha valaki egy adott témában hasonlóan gondolkodik privátban simán ki lehet vesézni, én pl így találtam egy sörözős havert akivel néha összeülünk dumálni.

Én, aki hosszútávú kapcsolatot keresne, itt letudom írni a terveim, nagyjából átlátni a másik gondolkodásmódját, ha pedig összejöhet valami akkor gondolom élőben legalább egy randi összejöhet.

Amúgy olvastam sikertörténeteket, szerintem aki csendesebb típus az esélyes, hogy először szöveges formában kezd ismerkedni. Akadnak itt művelt emberek, ahogy ellenszenvesek is csak úgy mint bármelyik társkeresőn.

Ha meg nem jön össze, én nem tartok attól hogy személyesen ismerkedjek egyetemen vagy szabadidős tevékenységek közben.

2023. ápr. 10. 03:42
 5/8 anonim válasza:
Bárhol lehet, ez is az egyike.
2023. ápr. 10. 07:00
 6/8 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy itt több az értelmes ember. Igen, tudom, hogy sok a lelkisérült, frusztrált ember. Valamennyire mindenki az. De társkeresőn csak dugni akarnak a legtöbben.
2023. ápr. 10. 20:34
 7/8 anonim válasza:
Szerintem itt csak beteg agyúak,agresszívak,kihaénnem egoisták,pszichopaták és kis trollok vannak...nagyon kis százalék normális.
2023. ápr. 10. 21:47
 8/8 anonim válasza:

"Nekem az a tapasztalatom, hogy itt több az értelmes ember."

LOL 🤣

2023. ápr. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!