Emberek akik itt keresnek párt, miért nem egyéb társkeresőn próbálkoztok?
Többi társkeresőn a kép kelti az első benyomást, ami alatt 2-3 mondat szerepel a sablon "szeretek: kirándulni, túrázni, utazni" szöveggel. Unalmas.
Aztán ha ráírsz soha nem tudhatod hogy az a csaj még hány pasival írogat párhuzamosan. Másrészt több ismerősöm is tinderen keresztül került először kapcsolatba, azóta mindegyik ex-ként tud ezekre hivatkozni.
Biztos van akinek hosszútávú kapcsolatot sikerül ott kialakítani, de szerintem a hasonlóan gondolkodó lányok szintén kerülik a tindert.
Itt gyakorin az a jó, hogyha valaki egy adott témában hasonlóan gondolkodik privátban simán ki lehet vesézni, én pl így találtam egy sörözős havert akivel néha összeülünk dumálni.
Én, aki hosszútávú kapcsolatot keresne, itt letudom írni a terveim, nagyjából átlátni a másik gondolkodásmódját, ha pedig összejöhet valami akkor gondolom élőben legalább egy randi összejöhet.
Amúgy olvastam sikertörténeteket, szerintem aki csendesebb típus az esélyes, hogy először szöveges formában kezd ismerkedni. Akadnak itt művelt emberek, ahogy ellenszenvesek is csak úgy mint bármelyik társkeresőn.
Ha meg nem jön össze, én nem tartok attól hogy személyesen ismerkedjek egyetemen vagy szabadidős tevékenységek közben.
"Nekem az a tapasztalatom, hogy itt több az értelmes ember."
LOL 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!