Ki hogyan beszéli le magát hogy próbálkozzon párt szerezni?
Én mindig azzal nyugtatom magamat hogy így legalább nem kell semmire figyelnem és nincs rajtam felelősség és hogy nem is menne ezért nem próbálom meg, pedig szeretnék.
Barátokkal is ez van.
Egy sincs, de így nem felejtem el senkinek a fontos dolgait és így nem bántom meg.
De így unatkozom is.
Más milyen módszerrel beszélik le magukat ezekről? Kíváncsi vagyok.
17/f
Nem tudod magad meggyőzni arról mit érezz...
Neked nyomorúságos életed van egyedül ez látszik.
Ekkora hülyeséget. Ha csajt akarsz szerezz, nem nehéz. Barátokat is épp ugyanolyan könnyű, csak ismerkedni kell.
Te csak simán lusta vagy szerintem. Ha valamit akarsz azért mindig tenni kell, és ez mindig így lesz mindennel, nem csak barátokkal és párkereséssel. Szóval ideje felnőni és hozzászokni ahhoz hogy tenned kell valamit az életben, nem csak ülni és sajnálni magad.
Azért kell lebeszélnem magamat, mert kissebbségi komplexusos vagyok és nem akarok másoknak rosszat csinálni.
De iskola után annyi a napom hogy megtanulok , lezuhanyzom és befekszem az ágyamba másnap reggelig.
Hétvégén meg egész nap az ágyamban fekszem és gondolkozom.
Olyan rossz.
De le kell beszélnem magamat arról hogy elmenjek valahova mert nem akarom hogy bántsanak mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!